Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporLiglerin Başlamasına Karar Veren TFF, Topu Bilim Kurulu'na Attı

Liglerin Başlamasına Karar Veren TFF, Topu Bilim Kurulu’na Attı

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun liglerin 12 Haziran’da başlayacağını duyurmasının ardından açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sorumluluğun TFF’ye ait olacağını belirtmişti. Türkiye Futbol Federasyonunun Başkanı Nihat Özdemir, topu Bilim Kurulu’na atarak, yazı yazdıklarını söyledi.

Liglerin Başlamasına Karar Veren TFF, Topu Bilim Kurulu’na Attı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bilim Kurulunun liglerin başlamasına yönelik aldığı bir karar yok. Sorumluluk federasyona ait” ifadesinde bulunmuştu.

TFF: Bilim Kurulu’na Aldığımız Tedbirleri Yazdık

Tepkilerin ardından Türkiye Futbol Federasyonunun Başkanı Nihat Özdemir, “Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kuruluna resmi yazı yazdık. Aldığımız tedbirler budur. Kararımız budur. Bizim Sağlık Kurulumuzun aldığı tedbirler de bunlardır. Yeterli midir, değil midir? Yok yeterli değildir, bu koşullarda maçlar oynanamaz” derlerse biz de ona göre hareket ederiz. “Tamamdır” derlerse, aldığımız kararı uygulamaya koyarız” dedi.

Her Şey Normal Giderse Neden Futbol Oynanmasın?

Her şey normale giderse neden futbol oynanmasın. Ben hemen yarın başlayalım demiyorum ki.

Kaldı ki, zaten başladığında da maçlar seyircisiz oynanacak. Ama baktık ki her şey iyi gitti -biliyorsunuz 26 Temmuz’da bitirmeyi planladık baktık ki Temmuz ortasında Korona kalmadı ülkede, o zaman son 3-4 maçı da, durum elverirse seyircili de oynatabiliriz. Neden olmasın?

Bu mümkün olursa, zaten özellikle dört büyük takımın maçlarında tribünler özel disiplin altına alınır. Mesela üç koltuk aralıklı oturturuz, birer sıra boş bırakırız… Örnek veriyorum… Demek istediğim, bir başlatabilsek, çözüm var bütün bunlara. Tabii bütün bunlar, ülke genelinde durum iyiye gitmeye devam ederse mümkün olacak.

etiketler: TFFTFF haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER