Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayLima Cafe Hizmete Açıldı

Lima Cafe Hizmete Açıldı

İskenderun’da başarılı İş insanı Yılmaz Arslan tarafından hizmet sunulan Lima Cafe’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan İş İnsanı Yılmaz Arslan; ”Lima ve Mikado ailesi olarak Akdeniz’in incisi İskenderunumuz’a değer katacağına inandığımız yeni iş yerimizi açmış bulunmaktayız.” dedi.
Lima Cafe Açılışına; Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, STK Başkanları ve çok sayıda basın mensubu ile halk katılım sağladı.
Lima Cafe’nin işletmecisi Yılmaz Arslan konuşmasında protokol üyelerine ve katılımcılara teşekkür ederek, “Lima ve Mikado ailesi olarak Akdeniz’in incisi İskenderunumuz’a değer katacağına inandığımız yeni iş yerimizin açılış anına ve mutluluğumuza ortak olduğunuz için teşekkür ederiz. Kapalı ve açık, iş ve dış mekanları ile kalite ve hijyenden ödün vermeden tüm halkımızı memnun etmek üzere kurulan Lima Cafe, misafirlerini bugün itibariyle ağırlamaya hazır.” diye konuştu.

FARKLI KONSEPTİYLE DÜNYA MUTFAĞINDAN SEÇENEKLER SUNUYOR

Dizayn ve konsepte dikkat çeken Arslan ; ”Farklı konsepti, konforlu iç dizaynı ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile dünya mutfağından seçeneklerimizin de olduğu yiyecekleri, sıcak ve soğuk her türlü içecek ve tatlılarımızı ilçemize yakışır şekilde Lima Cafe’de tatma imkanı bulabileceksiniz. Lima Cafe’nin açılma sürecinde desteklerini bizlerden esirgemeyen ve İskenderun’a değer katan projelere imza atan Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” şeklinde konuştu.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER