Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelLİSELERİN YARIŞMA HEYECANI BAŞLIYOR

LİSELERİN YARIŞMA HEYECANI BAŞLIYOR

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu “fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması” İstanbul’un ardından 29-30 Mart tarihlerinde MEB Şura Salonu’nda gerçekleşecek Ankara elemeleriyle devam ediyor.35 ilden 208 okulun sahne alacağı ve 2 gün sürecek elemelerde Hatay’ı, 9 lise temsil edecek. Hataylı liseliler büyük finale kalmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen liseli müzisyenlerle kıyasıya rekabet edecek.

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde END Productions tarafından 22 yıldır aralıksız düzenlenen “fizy Liselerarası Müzik Yarışması”nın eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip yarışmanın 29-30 Mart tarihindeki Ankara elemelerinde, 35 ilden toplam 208 okul sahne alacak. MEB Şura Salonu’nda gerçekleşecek ve 2 gün sürecek elemelerde Hatay’ı 9 okul temsil edecek.

Hatay adına bu sene yarışacak olan, TED Hatay Koleji Yüksek Sadakat’ten Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer, Özel Hatay Doğuş Anadolu Lisesi Şebnem Ferah Bu Aşk Fazla Sana, Toki Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi Manga’dan Bir Kadın Çizeceksin, Özel Antakya Ata Anadolu Lisesi Gripin’den Durma Yağmur Durma, Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Led Zeppelin’nden Whole Lotta Love, Fatih Anadolu Lisesi Şebnem Ferah’tan Yalnız, Hatay Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi Gnarls Barkley’den Crazy, yarışmaya ortak grup kurarak katılan Yüksel Acun Anadolu Lisesi&Atatürk Anadolu Lisesi ise Feyruz’dan Habbeytek Bi Sayf şarkısıyla sahne alacak.

Hatay’ın yanı sıra başkentte bu sene; Adana, Ankara, Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Batman, Bolu, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Tunceli, Yozgat ve Zonguldak’tan gelen binden fazla liseli yarışacak.

Hataylı Liselileri Büyük Finalde Muhteşem Ödüller Bekliyor

fizy sponsorluğunda gerçekleştirilen, “fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışması için 81 ildeki 8.000 liseliyi birbirinden değerli ödüller de bekliyor. Organizasyonun 22. yılında yarışmanın ödülleri arasında, cazip para ödüllerinin yanı sıra, eğitim sponsoru Okan Üniversitesi’nin üç öğrenciye vereceği Üstün Başarı Ödülleri kapsamında burs ödülleri de yer alıyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER