Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberLübnan'da Hastalanan Reyhanlılı Hasan Yumuşak, Ambulans Uçakla Hatay'a Getirildi

Lübnan’da Hastalanan Reyhanlılı Hasan Yumuşak, Ambulans Uçakla Hatay’a Getirildi

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi tarafından yapılan açıklamada Lübnan’da çalışan Hataylı Hasan Yumuşak‘ın hastalandığı ve Lübnan‘daki yetersiz tedavi imkanları nedeniyle ambulans uçakla Hatay‘a getirildiği bildirildi.

Lübnan’da Hastalanan Reyhanlılı Hasan Yumuşak, Ambulans Uçakla Hatay’a Getirildi

Reyhanlılı Hasan Yumuşak, Lübnan’da çalıştığı sırada rahatsızlandı. Lübnan’daki yetersiz tedavi imkanları nedeniyle Hasan Yumuşak, memleketi Hatay’a getirildi.

Reyhanlılı Hasan Yumuşak, Hatay MKÜ Hastanesi’nde Tedavi Ediliyor

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi “Ancak Lübnan’daki tedavi imkanlarının yetersiz olması nedeniyle, Hasan Yumuşak, girişimimiz sayesinde, Dışişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı aracılığıyla, ambulans uçak ile Türkiye’ye getirildi.
Ailenin isteği üzerine, Sağlık Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’yla irtibata geçtik. Bakanlık yetkilileri derhal çalışmalara başladı ve gerekli izinlerin alınmasının ardından, ambulans uçak, Lübnan’a gidip hastamızı Türkiye’ye getirdi. Devletin büyüklüğünü, gerçek anlamda vatandaşına sahip çıktığını ve Dünya’nın neresinde olursa olsun vatandaşının yardımına koştuğunu çok açık görebiliyoruz. Ülke olarak bizler, her zaman vatandaşımızı koruyacağız ve sahip çıkacağız. Gurbette asla onları yalnız bırakmayacağız. Hastamıza da acil şifalar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Türk işçiyi getiren uçağın Hatay Havalimanı’na inmesiyle, Hasan Yumuşak’ın, Hatay MKÜ Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER