Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasLütfü Savaş Payas Halkı İle Buluştu

Lütfü Savaş Payas Halkı İle Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas ilçesindeki hemşerileriyle halk toplantısında bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Savaş, çözüm odaklı istişareler gerçekleştirdi.

Yıldırım Beyazıt, Karacami, Çağlalık, Sincan ve Yenişehir Mahallelerinde vatandaşlarla istişarelerde bulunan Savaş, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında da bilgiler verdi.

PAYAS’TA İÇME SUYU ALTYAPISI YENİLENECEK

Vatandaşları tek tek dinleyen Savaş, Payas’ın içme suyu şebeke yenileme çalışmasını yaza doğru başlatmayı planladıklarını ve çalışma sayesinde ilçenin rahat bir nefes alacağının müjdesini verdi.

Savaş, altyapı çalışmalarının hemen ardından asfaltlama çalışmalarının da yapılacağını kaydetti.

E-TİCARET SİTESİ ÜRETİCİYE SATIŞ İSTİHDAMI SAĞLAYACAK

Başkan Savaş, Payas Emekçi Kadınlar Kooperatifi tarafından düzenlenen programda, bütün üretici ve esnaflara satış desteği sağlayacak olan (oturduğunyerdenal.com) e-ticaret sitesinin en yakın zamanda faaliyete geçeceğinin müjdesini verdi.

Çarşı meydanında esnaflarla da bir araya gelen Savaş, yapılacak hizmetlerde bütünleyici bir bakış açısıyla çalışmalar gerçekleştirildiğini vurgulayarak bütünlüğümüzü korursak geleceğimizi sağlama alırız mesajı verdi.

Karacami Mahallesi’nde konteyner kentte yaşayan depremzede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Savaş, geçmiş olsun temennisinde bulunarak eksiklerini gidermek ve yaralarını sarmak için her zaman yanlarında olduğunun altını çizdi.

Spora ve sporcuya olan desteğini sürdüren Savaş, ilçe stadında antrenman yapan Payasspor Kulübü sporcularını ve teknik heyetini ziyaret etti. Yapacakları maç öncesi takıma moral veren Savaş, her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek ligde başarılar diledi.

Yenişehir Mahallesi’nde bölge muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya gelen Savaş, belediye olarak yürüttükleri hizmet ve çalışmalarda muhtarların kendilerine çözüm ortağı olduğunu, onlar sayesinde sahada daha hızlı ilerlediklerini söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER