Pazartesi, Mayıs 13, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporLütfü Savaş, Tivibu Spor'a Konuk Oldu

Lütfü Savaş, Tivibu Spor’a Konuk Oldu

Hatayspor’un, sezon başında Katar ekibi Al Arabi’ye 5 Milyon Dolara sattığı açıklanan Aaron Boupendza transferinden, Kulüp kasasına 4 Milyon 250 Bin Dolar girdi. Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın, önceki gün katıldığı bir radyo programında yaptığı açıklamasından özet mesajlar şöyle:

-Aaron Boupendza’yı, eski Sportif Direktör Fatih Kavlak ile Gökhan Zan hocalarımız buldu. Aaron Boupendza’ya, Rus ekibi 8,2 Milyon Euro verdi. Ancak futbolcumuz kabul etmeyince, transfer gerçekleşmedi. Sezon başında 5 Milyon Dolara anlaştık, ama kasamıza giren para 4 Milyon 250 Bin Dolar oldu.

-Boupendza, geçen sezon gol kralı olmadan önce, “Ya elimizde kalacaktı ya da star olacaktı! Star oldu.

-Mame Diouf, çok kaliteli bir futbolcu. Sahada çok iyi kaptan. Dışarıda, içeride, her yerde, futbolcu arkadaşlarına çok iyi ağabeylik yapıyor. Onunla anlaşmak üzereyiz. Sözleşmesini 2 yıl uzatacağız.

-Ruben Ribeiro, yıldızlarımızdan. İsteklileri çok, ama bizde kalmasını isteyeceğiz.

-Kaleci Munir’in söyleşmesi, 2+1 yıllık. Yani, bizde gelecek sezon da kalabilecek. Anlaşırsak; Mame Diouf, Ruben Ribeiro ve Munir’in üçünü de kadroda tutmak istiyoruz.

-Gelecek sezonun kadrosunu oluştururken, tecrübeli yıldızlarla, dinamik ve yetenekli gençleri kaynaştırmak, buluşturmak istiyoruz. Bu projeye başladık. Hem gençler, hem tecrübeliler, her ikisine de ihtiyacımız var.

-Adekugbe, halen Kanada milli takımında. Çok güzel de bir gol attı. Haftaya gelecek. Formunun yükseleceğini bekliyoruz.

-Hatayspor taraftarlarına sözüm var. 3 yıl içinde Barcelona’yı getirtme sözü vermiştim. Eğer seneye Avrupa kupalarına gidersek, belki Barcelona rakibimiz olur. Olmasa da, özel maç oynayarak sözümüzü tutacağız.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER