Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMaç öncesi evlenme teklifi etti

Maç öncesi evlenme teklifi etti

Hafta sonu Antakya Atatürk Stadyumunda oynanan Hatayspor Denizlispor karşılaşmasında tribününde yer alan “Aşkımız Armaya 1967 Taraftar Grubu” üyesi Şerif Çolael maç öncesi kız arkadaşı Ebru Hayriye Yılmazlar’a evlenme teklifi etti.
Gönül verdiği takıma destek vermeye gelen ve Evlenme teklifinden habersiz olan Ebru Hayriye Yılmazlar Şerif Çolael’in sürprizi ile bir anda taraftarların elinde açılan “Benimle Evlenir misin Ebru?” yazılı pankartı görünce şaşkınlık yaşadı. Oldukça heyecanlandığı görülen Ebru Hayriye Yılmazlar tribündeki taraftarların desteği eşliğinde kendisine çiçek eşliğinde yüzükle evlenme teklifinde bulunan Şerif Çolael’e evet dedi. Genç çiftin mutlulukları adeta gözlerinden okunurken herkesin onları “Mutluluklar size, mutluluklar” tezahüratı eşliğinde alkışlaması duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.
İkisi de Hatayspor’a olan sevdaları ile bilinen Ebru&Şerif çifti daha sonra Hatayspor atkıları ve bayrakları ile Aşkımız Armaya 1967 Taraftar Grubu üyeleri arasındaki yerlerini alarak takımlarına destek oldular.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER