Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayMaç Sonrası Değerlendirmeler

Maç Sonrası Değerlendirmeler

Pazar günü, Rize Didi Stadı’nda oynanan ve konuk ekibin 2-0 galibiyeti ile sona eren Çaykur RizesporHatayspor maçı sonrası, iki takımın teknik direktörleri 90 dakikayı değerlendirdi.

UYGUN: Gönül 3 puan istedi, ama…
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, gönüllerinin 3 puan istediğini, ancak gerçekleşemediğini kaydederek, takımın birliğe ve desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Uygun, takımın geç toplanmasının ve transferlerin geç yapılmasının eksikliğini yaşadıklarını söyledi.
Maçın uzun süre golsüz devam ettiğini ifade eden Uygun, “İstemediğimiz bir skorla, sahadan 2-0 yenik ayrıldık. Takımın birliğe, desteğe ihtiyacı var. Bu süreci birlikte başararak, bu süreçten çıkacağız. Gönül isterdi, taraftara üç puan verelim, ama maalesef olmadı. Girdiğimiz pozisyonlarda golü bulamadık. Ortada bir sorun varsa, genel anlamda benden kaynaklıdır” diye konuştu.
Geçen sezon da benzer zorlu şartlardan geldiklerini kaydeden Uygun, “Merak etmeyin, bu takım iyi olacak. Benim takımım, oyuncularım, ellerinden geleni yapacaktır. Başkanımız, elinden geleni yapmaya çalıştı. Varsa bir suç, bizim. Öyle bir sihirli değnek yok. Herkes uçamıyor. Oyuncularıma güveniyorum. Rizespor’a yakışır şekilde mücadele edecekler” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: KAZANMAK İÇİN DOĞRU ŞEYLER YAPTIK
Atakaş Hatayspor‘un Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ise kazanmak içini doğru şeyler yaptıklarını söyledi. Milli arada doğru bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Ömer Erdoğan, maçın zor geçeceğinin analizini futbolcularla konuştuğunu hatırlattı ve şöyle dedi:
“Deplasmanda önemli bir galibiyet. Rize’nin, lige istediği gibi başlayamadığını oyuncularıma anlatmıştım. Yenmek için çok mücadele edeceklerdi. Kazanmak için onlar kadar mücadele etmek ve doğru şeyler yapıp, inanan bir görüntü vermeliydik. Oyuncularım, doğru görüntü verdi.”
Takım oyunundan memnun olduğuna değinen Erdoğan, “Baskılı oynadık. Rakibimiz savunmadan çıkarken, oyun kurmasına izin vermedik. Uzun toplara yönlendirdik. Takımın tümünü tebrik ediyorum. Artık bu maçın analizini yapıp, önümüzdeki Kayserispor maçına hazırlanacağız” değerlendirmesinde bulundu.
Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’ın açıklamalarında ana başlıklar şöyle:
Alanyaspor maçından daha fazla net pozisyona girdik.
– 12 Pozisyonumuz var, bunların 5’i net.
– Oyuncularımı tebrik ediyorum
– Hem savunma hem de hücumda aktiftik.
– Savunma oyuncularımı tebrik ediyorum.
– ‘Bu başarı benim’ demem doğru değil! Teknik ekibin, futbolcu kardeşlerimindir.
– Kayserispor maçına çok sayıda taraftar bekliyorum.
– Az sayıda taraftar bile bize inanılmaz motivasyon veriyor.
– Futbolcu kardeşlerim, kalabalık taraftar önünde daha coşkulu oynayacaktır.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER