Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporMaça 10 Bin Taraftar Bekliyoruz

Maça 10 Bin Taraftar Bekliyoruz

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, sezonun ilk maçını, birinci ligden düşen Balıkesir spor ile Hatay stadında, en az on bin taraftarla oynamak istediklerini söyledi.

Bu sezon 2. Ligde mücadele edecek olan Hatay temsilcisi İskenderun sporun Kulüp Başkanı Hakan Bolat ilk maçı kendi sahalarında Balıkesir spor ile oynayacaklarını belirterek “Gönül isterdi ki biz bu maçları kendi sahamızda oynayalım. Ama maalesef stadımız hazır değil! Kasım ayının sonunda hazır olacak bundan dolayı maçlarımız Hatay standa oynayacak” dedi.

NEREDEN İSTERLERSE OTOBÜS KALDIRIYORUZ

Taraftarın desteğinin çok önemli olduğunun altını çizen İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, “Şampiyonluk için taraftar desteği çok önemli. İlk maçımızda en az 10 bin kişilik taraftar gurubu ile oynamak istiyoruz. Balıkesir spor birinci ligden düşmüş, kuvvetli bir takım. İlk maçlar her zaman zordur ama sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Bu yüzden taraftar desteğine ihtiyacımız var. Otobüs kaldırıyoruz Paydaş’tan veya Kırıkhan’dan Reyhanlı’dan veya Belen’den nereden isterlerse, bizimle irtibata girsinler. İstedikleri kadar otobüs tahsis edeceğiz. Sosyal medyada bunları paydaştık, otobüste sorunumuz yok. Maçlara tüm seyircilerimizi bekliyoruz. Bizim için çok önemli, ilk maç, nasıl başlarsak ona göre gideceğine inanıyoruz. Pazar günü bizle beraber olsunlar, kendi sahamızda kendi seyircimizin önünde tarihimizde ilk kez gece açına çıkacağız. Tarihe şahit olacaklar, ‘Siz yoksanız biz bir kişi eksiğiz’ Çok iyi bir takım kurduk, şampiyon olmak istiyoruz. Umarım bu senede ipi göğüsleyeceğiz ama taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. 60 km çok uzun da değil, hatta 55 km. Güzel bir maç oynayacağız” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER