Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneMahkeme sonucu beklenmeden yıkım

Mahkeme sonucu beklenmeden yıkım

Defne İlçesine bağlı Akdeniz Mahallesinde Duran apartmanın başına gelenler hayret ettirdi. 6 Şubat depreminde ağır hasar raporu verilen bina sakinleri rapora itiraz etti. İtiraz sonucu yapılan kontrollerde de binaya ağır hasar raporu tekrar verildi.

Ancak Duran apartmanı sakinleri itirazlarını mahkemeye taşıdı. Bina ile ilgili yargı süreci devam ediyor. Ancak dün yıkım ekipleri Akdeniz mahallesinde Duran apartmanına gelerek yıkıma başladı. Apartman sakinleri ve avukatlarının devreye girmesi ile yıkım bir süre durduruldu. Binanın mahkemelik olduğu ve mahkeme sonuçlanıncaya kadar yıkılmaması gerektiğini savunan Duran apartmanı sakinlerini ise dinleyen olmadı.

Yıkım ekipleri yıkıma kaldıkları yerden devam ederek mahkeme ile ilgili sürecin kendilerini ilgilendirmediğini ifade ettiler. Sivil toplum gönüllüsü Kemal Arıbaş Affan mahallesi sosyal medya hesabından konuyu kamuoyuna duyururken “.Yıkım şirketleri kimden nasıl talimatlar almış bilinmez ama bizi deprem değil de kural tanımazlık mı öldürecek ?” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER