Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Mansur Yavaş ile 200 Gün” Kitapçığında Tasarrufun Faydaları Gözler Önüne Serildi

“Mansur Yavaş ile 200 Gün” Kitapçığında Tasarrufun Faydaları Gözler Önüne Serildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Mansur Yavaş ile 200 Gün” isimli kitapçıkta göreve başladığı tarihten bu yana olan olan 200 günlük süreçte yaptığı işleri raporladı.

Mansur Yavaş ile 200 Gün Kitapçığı

8 Nisan’dan bu yana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevini sürdüren Mansur Yavaş, faaliyetleri ve çalışmaları “Mansur Yavaş ile 200 Gün” adlı kitapçıkta özetledi.

Kamuoyu ile Paylaşılan “Mansur Yavaş ile 200 Gün” Kitapçığı”nın Sloganı “Halkımıza fashionbet Hesap Veriyoruz” Oldu

Mansur Yavaş ile 200 Gün” isimli kitapçıkta göreve başladığı tarihten bu yana olan olan 200 günlük süreçte yaptığı işleri raporlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Halkımıza hesap veriyoruz” sloganıyla vatandaşları bilgilendirdi.

Mali durum raporları, insan kaynakları, icraatlar, projeler, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve bağlı idareler, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü’nün gelir gider rakamları kitapçıkta detaylıca açıklandı.

Yavaş’ın Tasarruf Politikaları İşe Yaradı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tasarruf politikaları çerçevesinde aldığı kısa vadeli 3 milyar 484 milyon 489 bin 406 TL borç devirin, 305 milyon 821 bin 757 TL’sini 200 gün içerisinde ödedi. Toplam 37 milyon TL belediye hesabına dahil eden Yavaş, bütçede 387 milyon 821 bin 378 TL fazla verildiğini bildirdi.

Atamalar hakkında da bilgi verilen kitapçıkta belediyede Ekim 2019 sonu itibariyle 29 bin 491 personelin çalıştığı kaydedildi.

Yavaş, “İhalelerin sosyal medya üzerinden canlı yayınlanması ile şeffaf belediyeciliğin Türkiye’deki ilk örneği olan uygulamamızı başka il ve ilçeler de hayata geçirmeye başladı. ‘Belediyecilik’ ile ‘yolsuzluk’ kelimelerinin yan yana gelmemesine öncülük edeceğiz. Belli aralıklarla yayınlayacağımız raporlarla halkımıza hesap vermeye devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER