Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiMansur Yavaş Seçim Modunu Açtı

Mansur Yavaş Seçim Modunu Açtı

Millet İttifakı‘nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması durumunda cumhurbaşkanı yardımcısı olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmalarını duyurmak için yeni sosyal medya hesapları açtı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçim sürecinde “Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı” hesabını kullanacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde 7 milyonun üzerinde takipçisi olan Twitter adresini kullanmayacağını açıkladı.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması durumunda cumhurbaşkanı yardımcısı olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmalarını duyurmak için yeni sosyal medya hesapları açtı. Bugüne kadar kullandığı şahsi sosyal medya hesaplarını ise Ankara’da yürütülen faaliyetlerin duyurulması amacıyla kullanmaya devam edecek.

secimler.webp

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni bir sosyal medya hesabı açtı. Mansur Yavaş’ın bio’sunda “Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı” yazması dikkat çekti. Yavaş, yeni hesabını da yine sosyal medya üzerinden duyurdu. Yaptığı paylaşımda mevcut hesabını (@mansuryavas06) Ankara ile ilgili duyuru ve faaliyetler için kullanmaya devam edeceğini söyledi. Yeni Twitter hesabı olan @mansuryavas23 ‘ün ise seçim sürecindeki çalışmalar için kullanacağını duyurdu.

İşte, Mansur Yavaş’ın yeni sosyal medya hesapları…

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaret, toplantı ve görüşmeleri paylaşacağı yeni sosyal medya hesapları şöyle:

Facebook: www.facebook.com/mansuryavaş2023

Twitter: twitter.com/mansuryavas23

Instagram: www.instagram.com/mansuryavas23

Tiktok: www.tiktok.com/@mansuryavas23

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER