Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberMardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileler Vakfı Hatay...

Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileler Vakfı Hatay Şubesine Ziyarette Bulundular

İskenderun’da bulunan Mardinliler derneği yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kurulu üyeleri Türkiye Gaziler ve şehit aileler vakfı Hatay şubesine ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Salih Bayar ve yönetim kurulu üyeleri, Merkezi İskenderun’da bulunan Türkiye Gaziler ve şehit aileler vakfı Hatay Başkanı Ahmet Ayaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek samimi sohbet gerçekleştirdiler.
Vakfı Ziyarete gelen Mardinliler Derneği yönetimine ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Ahmet Ayaz, Ülkemizin her karış toprağı bizler için çok değerli, birlik ve kardeşliğimizin sonsuza denk yaşaması için hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmak için çabalıyoruz. Ülkemizin sonsuza denk korunması için çaba harcayan şehitlerimize rahmet gazilerimize ise sağlıklı yaşam diliyorum dedi.
Mardinliler dernek Başkanı Salih Bayar ise, Ülkemizin bölünmez bir bütün olduğunu tüm dünya dünde gösterdik bugünde gösteriyoruz. Hatay vakfınızın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Sizleri ve yönetiminizi kutluyorum dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER