Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberMarket Hırsızları Jandarma’dan kaçamadı

Market Hırsızları Jandarma’dan kaçamadı

Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Tomruksuyu Mahallesinde bir marketten yaklaşık 200 bin liralık sigara ve alkollü içecek çalan üç  kişi Jandarma tarafından yakalandı.

Market Hırsızları Jandarma’dan kaçamadı

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay İl Jandarma  Komutanlığı  tarafından, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla icra edilen faaliyet doğrultusunda, 19.01.2021 tarihinde Samandağ ilçesi Tomruksuyu mahallesinde bulunan A.K. Marketten, kimliği belirsiz şahıs yada şahıslar tarafından yaklaşık değeri 200.000 TL. olan sigara ve alkollü içecek çalınması olayı ile ilgili Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timi ve Olay Yeri İnceleme timi tarafından yapılan araştırma kapsamında bölgedeki iş yeri kameraları ile güzergahta bulunan Plaka Tanıma Sistemlerinin (PTS) incelemesi yapıldığı belirtildi.

İnceleme sonucunda, olayın 31 AFN ….plakalı araç ile araçta bulunan ve tanınmamak amacıyla eldiven, kar maskesi ve şemsiye kullanan 3 şüpheli şahıs tarafından yapıldığı tespit edildiği ifade edilen açıklamada, söz konusu araç ile ilgili yapılan araştırma sonucunda aracın V. Oto kiralama şirketine ait olduğu ve olay günü O.F. isimli şahıs tarafından kiralandığının tespit edilmesi üzerine aracı kiralayan O.F. ile H.H.E., İ.D isimli şüpheliler 27.01.2021 tarihinde yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Konuyla ilgili olayı gerçekleştirdiklerini itiraf eden şüphelilerin evinde yapılan arama soncunda, marketten çalındığı iddia edilen toplam 133 şişe Viski ve alkollü içecek ile 2.489 paket sigara ele geçirilirken,  malzemeler market sahibine teslim edildiği, gözaltına alınan şüpheli şahısların, 28.01.2021 tarihinde sevk edildikleri adli makam tarafından tutuklanması üzerine şüpheli şahıslar cezaevine teslim edildikleri de açıklamada yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER