Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!

Masura

Masura, diğer adıyla (bobin, rulo) tekstilden tarıma, hatta sağlık sektörüne birçok alanda kullanılması nedeniyle teknik açıdan imalat için oldukça önemli bir araçtır. Karton masuralar hem ekonomik fiyatları, hem de geniş kullanım alanları nedeniyle her sektörde oldukça fazla şekilde tercih edilmektedir. Özellikle ürün imalatında yoğun şekilde kullanılan masuralar, diğer bobin rulo çeşitlerine göre oldukça fazla avantajlı olmaları nedeniyle bu kadar popüler durumdalardır.

karton masura

Çevre dostu olması, fiyat konusunda oldukça ekonomik olması, kullanımının son derece pratik olması nedeniyle diğer bobin ve rulo tiplerinden daha fazla ön plana çıkan karton masuralar, her geçen gün daha fazla kullanılmaya başlanmakta, ürün imalatı yapan firmalar tarafından daha fazla tercih edilmekteler. Siz de ürününüz veya firmanız için karton masura kullanma kararı alan biriyseniz bunu size samimi bir şekilde söyleyebiliriz ki, doğru yoldasınız.

karton masura

Karton masura kimi zaman karton bobin, karton rulo adıyla da karşımıza çıkabilmektedir. Bilmemiz gereken hepsinin aslında karton masura olduğudur. Bu popüler ürünler, istenirse plastik kapaklı bir şekilde imal edilebilir. Bu şekilde üretildiğinde istenirse içerisine üründe koyulabilmektedir. Karton masuralar en sık tekstil sektöründe kullanılmaktadır. Üzerlerine kumaş, iplik sarılır, çoğunlukla dokuma fabrikaları olmak üzere fabrikalara tekstil ürünlerinin bu şekilde nakliyesi sağlanır. Fakat yukarıda da belirttiğimiz gibi karton masuraların kullanım alanları kesinlikle bununla kısıtlı değildir.

Karton masuralar, ekonomik olmaları, insan sağlığına zararsız olmaları, kolayca özelleştirilebilir olmaları ve kullanımlarının son derece basit olmaları nedeniyle hayatın her alanında karşımıza çıkmaktalar. Siz de ürün imalatlarınızda kullanmak üzere hemen karton masura tercih etmeye başlayabilir, ekonomik yönden ve diğer birçok yönden işiniz açısından tasarruf etmeye başlayabilirsiniz.

Karton Masura Özellikleri

Yukarıda karton masuraların diğer bobin ve rulo çeşitlerine göre olan avantajlarından yüzeysel bir şekilde bahsetmiştik. İsterseniz karton masuraların özelliklerini size biraz daha detaylı bir şekilde açıklayalım.

karton masura

  • Karton masuralar imalatında kullanılacak ürüne göre farklı boyutlarda üretilip, farklı şekillerde tasarlanabilir.
  • Karton masuralar kesinlikle çevre dostu ürünlerdir, diğer masura tiplerine göre çevreye çok daha az verir, doğada kolayca çözülürler.
  • İnsan sağlığına zararsızdır. Diğer masura tiplerine göre en önemli avantajlarından biri budur.
  • Kokusuzdur, kullanıldığı ürün üzerinde kötü kokular bırakmaz.
  • Kullanımı son derece basittir. Neredeyse her sektörde kullanılmasının başlıca nedenlerinden biri budur.
  • Hafiftir, bu da nakliye yapılacağı sırada daha ekonomik fiyata diğer masura çeşitlerine göre daha fazla masura taşınmasını sağlar.

Göreceğiniz üzere diğer sarım tekniklerine ve bobin, rulo çeşitlerine göre karton masuralar oldukça avantajlı durumda yer almaktalar. Hemen siz de işletmeniz için karton masura kullanımını tercih etmeye başlayabilir, ürünlerinizin daha kaliteli olmasını sağlayabilirsiniz.

Karton Masura Fiyatları

Masura fiyatları en ve boy özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir. Fakat şunu gönül rahatlığıyla ve içtenlikle söyleyebiliriz ki, fiyat konusunda da karton masuralar diğer masura tiplerine göre oldukça avantajlı durumdadır. Örneklendirmemiz gerekirse 50 MM en, 80 cm boy özelliklerine sahip karton bir masuranın fiyatı yaklaşık 3,00 TL civarındadır. Fakat her üründe olduğu gibi toplu alımlarda ve işin içine başka detaylar girdiğinde bu fiyat değişebilecektir. Yine de karton masuranın diğer bobin ve rulo çeşitlerine göre fiyat konusunda da çok avantajlı olduğunu verdiğimiz bu basit örnek ile kolay bir şekilde söyleyebiliyoruz.

Bu konuda en doğru bilgiyi masura satın alım işlemi yapacağınız firmadan satın almak istediğiniz adeti ve masuraların en boy özelliklerini söyleyerek kolay bir şekilde alabilirsiniz.

0216 661 03 28

0549 525 08 08

0532 494 21 77

satis@onurkagitcilik.net

Adres: Adil Mahallesi. Başak Sokak. No: 4/1 Sultanbeyli/ İstanbul

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER