Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMedeniyetler Korosu Kudüs’te konser verdi

Medeniyetler Korosu Kudüs’te konser verdi


İsrail’e giden Antakya Medeniyetler Korosu, 5 yıl sonra da olsa amacına vardı ve Kudüs’te konser verdi.
Kudüs’teki tarihi Osmanlı İstasyonu’nda seslendirdikleri ilahi ve eserlerle konuklara unutulmaz bir konser keyfi yaşatan Medeniyetler Korosu’nca seslendirilen Müslüman, Hristiyan ve Musevi ilahilerine eşlik eden konuklar programda renkli görüntülerin yaşanmasını sağlarken, katılımcılar, konser sonrasında Şef Yılmaz Özfırat ve Koro üyelerini kutladılar.
Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, ilk defa sahne aldıkları İsrail’de, atalarımızın barış getirdiği topraklara ilahilerle barış getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını hatırlattı ve şu mesajı verdi:
“Barış için dünyanın neresi olursa olsun, ekip arkadaşlarım ile konser vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha gözler önüne sermiş bulunuyoruz. Kudüs’te yaşayan insanların konserimizi beğenmeleri ve seslendirdiğimiz eserlere eşlik etmeleri, verdiğimiz barış mesajlarını alkışlayarak destek vermeleri bizleri fazlası ile onore etmiştir.
Beklediğimizin üzerinde yoğun ilgi gördüğümüz Kudüs programımızda, ekibimizde bulunan Müslüman, Hıristiyan ve Musevi arkadaşlarımız ile kutsal mekanları ziyaret etme şansını da bulduk. Katkısı, desteği, emeği olan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz.” -Mehmet Özgün-

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER