Pazartesi, Mayıs 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMehmet Durgun Yeğenine Nikah Şahidi Oldu…

Mehmet Durgun Yeğenine Nikah Şahidi Oldu…

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinin sevilen işadamı Kasım Acem’in oğlu Uğur ile Durgun ailesinin güzel kızı Ayşegül’ün Güngör Ottoman Palace Otel deki düğünü, iş ve siyaset dünyasının tanınmış simalarını bir araya getirdi.

HSYK (Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu) Üyesi Mehmet Durgun’un yeğeni, Süleyman Durgun’un güzel kızı Ayşegül Durgun, işadamı Kasım Acem’in yakışıklı oğlu Uğur Acem’le düzenlenen düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Güngör Ottoman Palace Otel Lalezar Salondaki düğüne 1.200 kişi davet edildi. Ayrıca AK Parti Milletvekili Adem Yeşildal, CHP’li Milletvekili Birol Ertem, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kaymakamlar ve birçok Bürokratlar, İşadamları, Siyaset, sanat, spor ve iş çevrelerinin tanınmış simaları da katıldı.

Ayşegül Durgun ile Uğur Acem düğün töreninde ayrıca nikah masasına oturdu. HSYK Üyesi Mehmet Durgun yeğeni gelinin şahitliğini yaptığı törende Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz genç çiftin bir ömür boyu birlikteliğini resmileştiren nikahlarını kıydı.

Güngör Ottoman Palace Otel’in Lalezar Salonundaki düğünde genç çiftin mutluluklarına ortak olan konuklar müzik eşliğinde gecenin sonuna kadar eğlendiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER