Cumartesi, Mayıs 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberMehmet Gazi 5 Ayda 21 kilo verdi

Mehmet Gazi 5 Ayda 21 kilo verdi

Yaklaşık 1 yıldır Göztepe futbol okullarında futbol eğitimi alan Mehmet Gazi, fazla kilolarından dertliydi. Futbol eğitimine de etki eden bu durumu Göztepe Futbol Okulları Diyetisyeni Müzeyyen Özal diyet programı ile  giderdi.

Pandemi ile birlikte evlere kapanıldığı dönemde ve daha önceki kilolarından, çok sevdiği futbol hayatının da zorlaştığını fark eden Mehmet Gazi, Göztepe Futbol Okulu Diyetisyeni Müzeyyen ÖZAL ile birlikte sağlıklı beslenme sürecine başladılar.

Evde oturduğu sürede aldığı kiloların 3 katı kadarını sağlıklı bir şekilde verdiği için kendisi, ailesi ve diyetisyeni oldukça memnun kaldılar. Bu sürede Mehmet Gazi 21 kilo vererek herkesi memnun etti.

Başta kendisi ve ailesini mutlu eden bu durumdan sonra rahatça spor yapmaya ve çok sevdiği futbolu rahat oynamaya başlayan Mehmet Gazi’ye, Yönetici Fahri Serdar Özal’da takımında yaş grubunda kaptanlık hediye etti.

Okulda verilen eğitimin dışında bazı öğrencilerin özel olarak ilgilenilmesi gerektiğini açıklayan Dyt. Müzeyyen Özal “çocukların boy kilo bilgilerini takip ediyoruz ve olması gerekenin altında veya üstünde olan aileleri uyarıyoruz. Bu şekilde çocukların futbol hayatlarını daha profesyonelce ilerletmelerini ve normal hayatta da sağlıklı birey olmalarına katkı sağlıyoruz. Mehmet Gazi bu öğrencilerimizden biri idi. Ailesiyle görüşerek diyet programı hazırladık. Bu program sonunda 21 kilo verdi. Kendisini tebrik ediyorum. Sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER