Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞ

MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞ

Hatay’ın Belen İlçesi Kıcı mahallesi sakinlerinin 6 bin 300 Tl nakdi yardımı, TSK Güçlendirme Vakfına Destek olmak için Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’a teslim ettiler.

Türk Silahlı Kuvvetlerince 20 Ocak 2018 tarihinde başlatılan “Zeytin Dalı Harekatına” destek amacıyla vatandaşların yaptıkları başvurularak dikkate alınarak, Belen Kaymakamlığınca başlatılan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına yardımların devam ettiği belirtildi.

İlçe’nin Kıcı Mahalle Muhtarı Ahmet Soysal, Camii İmam-Hatibi Hüsamettin Doğrul ve Mahalle Sakinlerinden oluşan beş kişilik heyet Kıcı Mahallesi adına toplanan 6.300 TL’lik nakdi yardımı Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’a teslim ettiler.

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın,miletimiz her zaman ordusunun arkasında her türlü desteği göstermiş ve göstermeye devam etmektedir diyerek şunları söyledi

Kızılay Anaokullarını Başbakan açacak…
“ Kadirşinas milletimizin, şer odaklarının Ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunların bertaraf edilmesinde her türlü fedakarlığı gösteren kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’e düzenlemiş olduğu “Zeytin Dalı Harekatına” ilk günden ordusunun arkasında olduğu mesajını vermek adına, ayni ve nakdi yardımlarla desteğini göstermeye çalışması bir kez daha dünyaya örnek olmuştur.

Bu vesile ile birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergileyerek yardım kampanyasına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı Mahalle sakinleri adına Muhtar ve kıymetli heyet temsilcilerine teşekkür etmek istiyorum.

Kahraman güvenlik güçlerimize başarı, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet ve kıymetli gazilerimize acil şifalar diliyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER