Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberMehmetçikler ve Polisler Yeni Yılda Yalnız Bırakılmadı

Mehmetçikler ve Polisler Yeni Yılda Yalnız Bırakılmadı

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, yeni yılda Hatay İl Jandarma Komutanlığında görev yapan Mehmetçikleri, Vilayet Karakolu, Şehit Özen Karakolu, Narlıca ve Bölge Trafik Kontrol Noktalarında görevli polisleri yeni yılda yalnız bırakmadı.

Mehmetçikler ve Polisler Yeni Yılda Yalnız Bırakılmadı

31 Aralık akşamında Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Mehmetçik ve Polislerin yanında oldu. Başkan Yılmaz; “AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik hanımefendiyle birlikte İl Jandarma Alay Komutanlığımızda Kahraman Mehmetçiklerimizle bir aradayız. Ay Yıldızlı bayrak etrafında kenetlenmiş tüm ellerin yeni yılını tebrik ediyoruz.” ifadesinde bulundu.

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ” Gündüz-Gece demeden her zaman her şartta görevleri başında olan Kahraman Mehmetçiğimizi Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz ile ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık.” dedi.

Emniyet Müdürü Yavuz’da Yeni Yıl Ziyaretine Eşlik Etti

Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nın ardından, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz eşliğinde Başkan Yılmaz ve Milletvekili Çelik, Vilayet Karakolu, Şehit Özen Karakolu, Narlıca ve Bölge Trafik Kontrol Noktalarında görevli polislerin yeni yıllarını kutladılar.

Mehmetçikler ve Polisler Yeni Yılda Yalnız Bırakılmadı

Başkan Yılmaz “Milletvekilimiz Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Vedat Yavuz’la birlikte Şehit Özen, Vilayet Karakolu ve Narlıca’da görev yapan polis kardeşlerimizi ziyaret ettik. Bütün yiğitlerimize hayırlı görevler diliyor, yeni yıllarını tebrik ediyoruz.” paylaşımında bulundu.

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik “ Kahraman Türk Polisimiz Her Zaman Görev başında. Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz ile Şehit Özen ve Vilayet Karakollarını ziyarette bulunup, Polislerimizin yeni yıllarını kutladık.” sözlerini bildirdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER