Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMEKTUBUYLA HAYIRSEVERİ DUYGULANDIRDI

MEKTUBUYLA HAYIRSEVERİ DUYGULANDIRDI

Okullarını yaptıran hayırsevere ‘en güzel mektubu’ yazma yarışmasında birinci gelen mektuptan duygulanan hayırsever işadamı Nurettin Çarmıklı, öğrenciye hem cevap mektubu, hem de hediye gönderdi.

Barbaros Mahallesinde bulunan Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulunu İskenderun’a hediye eden Nurol Şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Çarmıklı okula desteklerini devam ettiriyor.

Uzun yıllar önce İskenderun’a yaptırılan ve sonra eğitim öğretime açılan okulun birçok eksiğinin bulunması nedeniyle Okul Müdürü İbrahim Seçkin ve öğretmenler Okulu yaptıran hayırsever işadamına mektup yazarak okulun desteğe ihtiyacı olduğunu söylediler.

Yazılan Mektuba cevap veren Hayırsever işadamı Nurettin Çarmıklı okulun tüm ihtiyaç listesini istedi. Bunun üzerine okul yönetimi çalışmalarını hızlandırarak okulun ihtiyacı olan tüm malzemeleri hayırsever işadamına göndererek gerekli desteği aldı.

Tüm ihtiyaçları karşılaya Emine Saadet Çarmıklı’nın oğlu Nurettin Çarmıklı’ya teşekkür etmek için ise Okul idaresi tarafından öğrenciler arasında mektup yazma yarışması düzenlendi. Ortaokul öğrencileri en güzel mektubu yazmak için yarıştı. Yarışmaya katılan öğrencilerin arasından birinci seçilen mektup hayırsever işadamına gönderilerek yaptıkları yardım dolayısıyla teşekkür edildi.

Aldığı Mektup karşısında oldukça duygulandığını bildiren hayırsever işadamı Nurettin Çarmıklı kendisi için mektup yazan 6 C sınıfından Leyla Sarıkaya’ya hem hediye hem de mektupla teşekkür etti.

Hassa’nın Güvenç ilkokulu Öğrencileri Sevindi

Okulun Bahçesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü İbrahim Seçkin, bu okulda göreve başladığından buyana öğrencileri başta olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıyla birlikte eğitim yuvası okulu en iyi duruma getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Okulun eksikliklerini gidermek için 80 bin TL para gönderen Hayırsever iş adamına teşekkür eden Müdür İbrahim Seçkin “Öğrencilerimize çok selamları var” dedi.

Hayırsever iş adamının gönderdiği cevap mektup ile hediyesi okul müdürü tarafından yarışma birincisi Leyla Sarıkaya’ya teslim edildi. Leyla Sarıkaya ise kendisine gönderilen mektubu arkadaşlarına da okudu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER