Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiMeral Akşener: Çalışmalar Devam Etmeli

Meral Akşener: Çalışmalar Devam Etmeli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antakya deprem bölgesinde; “Hala enkazlardan canlı çıkıyor. Dolayısıyla, arama kurtarma, dinleme faaliyetlerinin bitirilmemesi lazım. Dolayısıyla mucizelerin gerçekleşmesi söz konusu. Bunun devamı lazım” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay Antakya’da deprem bölgesini ziyaret etti. Bölgedeki ihtiyaçlara ilişkin konuşan Akşener, şunları söyledi:

“Deprem, bu büyük felaketten sonra il il, ilçe ilçe geziyoruz biz. Depremin ilk saatlerinden itibaren önce milletvekili arkadaşlarımızı bütün il ve ilçelere dağıttık. Oradan gelen bilgiler ışığında İYİ Parti’yi bir büyük STK haline çevirerek yardım organize ettik. Yani bilfiil siyasi parti teşkilatı gibi değil bildiğiniz bir büyük sivil toplum örgütü gibi yardım organize ettik. Sahadan gelen bilgileri de gerekli mercilere, eksikleri gedikleri de bildirerek çözülmesini sağladık.

Şimdi ben de aynı şekilde milletvekili arkadaşlarımızın, genel başkan yardımcısı konumunda; gençlik kollarımız burada. Her yerdeler. Belediye Başkanımız ki bu konuda Eceabat Belediye Başkanı, Ermenek Belediye Başkanımız burada. Onlar da bu konunun uzmanıdır. Dolayısıyla doğru bilgileri alıp, doğru bir şekilde kendimiz çözebiliyorsak kendimiz çözdük. Çözemediklerimizi de ilgili makamlara bildirip takibini yaptık. Biz böyle bir görev edindik kendi kendimize. Çünkü bu büyük bir yangın. Bu yangının söndürülmesi lazım. Bu yangını söndürmek birinci önceliğimiz olmalıdır. Yangından mal kaçırmak söz konusu değil bizim için.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER