Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMeteoroloji Uyardı: Şemsiyesiz Dışarı Çıkmayın

Meteoroloji Uyardı: Şemsiyesiz Dışarı Çıkmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları uyardı. Müdürlükten alınan verilere göre, hava sıcaklıklarında çok fazla değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, ülke genelinde mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji Uyardı: Şemsiyesiz Dışarı Çıkmayın

Meteorolojinin yaptığı uyarıya göre, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile Eskişehir, Zonguldak, Bolu ve Düzce taraflarında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli ve çok kuvvetli yağışların beklendiği yerler, İzmir, Aydın, Manisa, Denizli, Isparta ve Burdur çevreleri olurken, Muğla çevreleri ile Antalya’nın merkez ve batı ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı yağış olacağı tahmin ediliyor.

Marmara’nın Doğusunda Sis Bekleniyor

Sis ve pus olması beklenen bölgeler ise Marmara’nın doğusu, Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu olarak belirtildi.

Ankara’da hava durumu parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 13 derece olurken, İstanbul’da parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 19 derece olarak belirlendi.

İzmir’de çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16 derece olması beklenen hava durumu, Adana’da Parçalı bulutlu 23 derece olacağı söylendi. Hatay’da ise parçalı bulutlu 12 derece olan hava durumunda yağış ihtimali gözükmüyor.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER