Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMetin Kanmaz Koleji bugün Açılıyor…

Metin Kanmaz Koleji bugün Açılıyor…


Güney Kampüs Temel Lisesi 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında Güney Kampüs Metin Kanmaz Koleji adıyla yoluna devam edeceği yeni binası bugün törenle hizmete gireceği bildirildi.

İskenderun’da Dershanecilik sektöründen temel lise ile eğitimde emin adımlarla ilerleyen Güney Kampüs Temel Lisesi Süleymaniye Mahallesi Mareşal Çakmak Caddesi, Deniz Müzesi arkasındaki yeni yerinde Güney Kampüs Metin Kanmaz Koleji adıyla eğitim öğretim hizmeti verecek.

Kurum Ortaklarından Recep Yıldırım, 14 Mayıs Pazartesi(bugün) günü saat 17.30’da öğrenci veli ve davetlilerin katılımıyla açılışın gerçekleştirileceğini belirterek “Törenle eğitim-öğretim hizmetimize burada devam edeceğiz. Anadolu ve Fen Liselerini de bünyesine dahil ederek ‘Kampüs’ten diğer kampüslere’ öğrenci transferi geleneğini sürdüreceğiz. Yeni binamızda her okulda olması gereken ne varsa tüm imkanlar bulunuyor. Bin m2’lik bahçesi, oyun alanı, bunlardan daha önemlisi güler yüzlü ve alanında başarılı olmuş eğitim kadromuz görev başında olacak” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER