Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomiMeze Yarışmasına Hatay'dan 3 Esnaf Katıldı!

Meze Yarışmasına Hatay’dan 3 Esnaf Katıldı!

Gastronomi dünyasının en önemli etkinliklerinden olan Yeniden Meze Festivali Ortaköy Feriye’de gerçekleşti.

Türkiye’nin dört bir yanından festivale katılan önemli yerel şefler, kendi coğrafyalarına özgü tatları hazırlarken gastronomi dünyasının tanınmış şefleri de özel reçeteleriyle hazırladıkları mezeleri mezeseverlerin beğenisine sundu. Seçilmiş lezzetlerin paylaşıldığı festivale ilgi büyük oldu.

40 firmanın katıldığı festivalde Hatay’dan 3 esnaf katıldı. Humus ve Bakla ile Nedim Usta adına Semir, Adnan ve Ayhan Yoğurtçu kardeşler, kebap dalında Salah Yoğurtuçuoğlu, Hanife Yoğurtçuoğlu, süt ürünlerinde Lale ve Mithat Kuseyri katılım sağladı.

Ünlü gurme Mehmet Yaşin de Hataylı ustaları tebrik ederek stantları ziyaret etti.

Türkiye’nin dört bir köşesinden zengin mezelerin, sokak lezzetlerinin, ünlü şeflerle deneyim atölyelerinin, müzik ve muhabbetin bir arada yaşandığı Yeniden Meze Festivali, yöresel lezzetleri tatmak ve kültürüne tanık olmak isteyenlere unutulmaz bir festival yaşattı. Muhteşem boğaz manzarasıyla İstanbul’un vazgeçilmezi Ortaköy Feriye’de gerçekleşen festival, usta şeflerin birbirinden lezzetli mezeleri ile damaklarda unutulmayacak bir tat bırakarak hafızalara kazındı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER