Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberMHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı:HBB’nin İller Bankasından talep ettiği kredi onaylansın!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı:HBB’nin İller Bankasından talep ettiği kredi onaylansın!

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin İller Bankasından talep ettiği kredinin onaylanmasını istedi.

Sözünün Eri Vekil Kaşıkçı, Hatay’daki Şoför Esnafların TBMM’deki Sesi Oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İller Bankası’na ait hesapların görüşüldüğü KİT komisyonunda söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin talep ettiği kredinin onaylanmasını istedi.

 

 

“Bütçeyi başka projelerde bitirdiler ve asıl ihtiyaçlar için kapı kapı gezmek zorunda kalıyoruz

Altyapı sorunlarından dolayı Hatay’ın bir türlü istenilen noktada bir il olamadığını belirten Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, “Bütçeyi başka projelerde bitirdiler ve asıl ihtiyaçlar için kapı kapı gezmek zorunda kalıyoruz” dedi.

Hatay’ın neredeyse tüm ilçelerinde kanalizasyon ve içme suyu problemi olduğunu söyleyen Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin iş bilmezliği sonucunda ortaya çıkan bu tablo Hatay’ın kaderi olmamalıdır” ifadesinde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin bütçe planlamada sorumsuz bir tutum sergilediğini söyleyen MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, “Yine de tüm hizmetler şehrimize ve vatandaşlarımıza yapılacaktır. Dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin İller Bankası’ndan talep ettiği kredinin onaylanmasını talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Hassa, Kumlu, Dörtyol, Payas, Altınözü, Antakya, Reyhanlı, Yayladağı, Defne, Kırıkhan ilçelerinin Kanalizasyon, Arıtma Tesisi, İçme Suyu Projelerinin bir an önce hayata geçmesini arzuladıklarını ifade den Milletvekili Lütfi Kaşıkçı daha sonra yaptığı açıklamada, ‘’Kendi bütçenizi düzgün kullanmadığınızda asıl ihtiyaçlar için gerekli olan kaynağı başka kurumlardan talep etmek zorunda kalırsınız. Krediniz onaylanmadığında “hükümet kredi vermiyor” diye ortalığı ayağa kaldırırsınız.

Şimdi size soruyorum.? Ne zaman Büyükşehir havasında bir il oluruz ?

Cevap : Belediyenin bütçesini, şehrin önceliklerini belirleyip doğru kullandığımız zaman.

.

 

Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay’da Hassa Akbez ve Aktepe’nin Kanalizasyon ile Söğüt İçme Suyu İsale Hattı ve Depo Yapım İşi, Kumlu’nun Arıtma Tesisi ile İçme Suyu, İsale Hattı ile İçme Suyu Şebekesi Yenileme işi, Defne Çekmece Kanalizasyon , Arsuz İçme Suyu, Payas İçme Suyu, Altınözü’nün Alakent İçme Suyu ve Altınkaya İçme Suyu, Hatay Çamur Kurutma Tesisi Yapımı, Antakya Karlısu Kanalizasyon, Reyhanlı İçme Suyu Şebekesi Yenileme, Kırıkhan İçme Suyu Şebekesi Yenileme İşi, Altınözü Atıksu Arıtma Tesisi Yapım, Yayladağı’nın Kanalizasyon Yapım İşi ve Atıksu Arıtma Tesisi Yapımı ile Defne Harbiye İçme Suyu Yapım İşinin bulunduğunu açıklamasında yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER