Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMhp Kadın Kolları’ndan Öğretmenlere “Atatürk Portresi” Hediyesi

Mhp Kadın Kolları’ndan Öğretmenlere “Atatürk Portresi” Hediyesi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile MHP Hatay Kadın Kolları,Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenlik yaptığı portresini, öğretmenlere hediye etti.

Mhp Kadın Kolları’ndan Öğretmenlere “Atatürk Portresi” Hediyesi

Harf devrimi sonrasında, Türk milletine yeni harfleri tanıtan Atatürk’ün portresi hediyesi ile öğretmenlere anlamlı bir jest yapan MHP Hatay İl Kadın Kolları’nın Başkanı Dilek Demirdöven, bazı zihniyetlerin, Atatürk’e sığınarak Atatürk’ün ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu prensiplerine ters düşen hareketlerde ve söylemlerde bulunmalarını tasvip etmediklerini dile getirdi.

“Bahçeli Üzerinden Kendilerine Rant Sağlamaya Çalışanları Kınıyorum”

Demirdöven, “Atatürk’e ve onun Türkiye Cumhuriyeti’ne miras bıraktığı prensipleri özümseyip kendi bünyesinde söylemleri ve fiilen yaptıklarıyla sahip çıkan yegâne parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Liderimiz sayın Devlet Bahçeli üzerinden kendilerine rant sağlamaya çalışanları kınıyor ve yineliyorum; Atatürk’e sahip çıkan yegâne parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Sözlerime Türk Milletinin Ebediyen Başkomutan ve Başöğretmeni olacak olan Mustafa Kemal Atatürk’ün “Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gereklerinden biri de kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır. Bundan dolayı kadınlarımız ilim ve fen sahibi olacaklar ve erkeklerin geçtikleri bütün öğretim basamaklarından geçeceklerdir.” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER