Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMHP Yönetimi: “YETER ARTIK”

MHP Yönetimi: “YETER ARTIK”

Usulsüzlük Var Deyip Suç Duyurusunda Bulundular
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, ilçe belediye başkanı Seyfi Dingil’in usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.


İlçe Başkanı Bozkurt: “İşe Gelmeden Para Alan Personeller Var”
İlçe belediyesinde işe gelmeden para kazanan personeller olduğunu iddia eden MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, 300 sayfalık bir dosya ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.
İşte İddia Edilen Usulsüzlükler!
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in cezalandırılmasını istediklerini söyleyen MHP’li Meclis Üyesi İbrahim Yavuz, iddia edilen usulsüzlükler hakkında şöyle konuştu: “İskenderun Belediyesi yaklaşık 2 ay önce asfalt alım ihalesi yapmıştı.Arsuz ilçesi Karahüseyinli mahallesindeki şantiyeden alıp İskenderun’daki sokakları asfaltlamaktadır. İhaleyi alan firmanın araçları şantiyeden evrak üzerinde 37 ton asfalt almış gözüküyor. Fakat gerçekte her defasında bu araçlan şantiyeden 30 ton asfalt almaktadır. Ancak kayıtlara göre asfaltın miktarı 37 ton civarı geçmektedir. Yani araç başı 7 tonluk bir asfalt kaybı olmaktadır. Bu 7 tona ilişkin usulsüzlüğü Fen İşleri ve şirket ortak yapmaktadır. Yani İskenderun Belediyesi ve şirket 7 tonluk miktarı zimmetine geçirmektedir. İskenderun Belediye Başkanının da olaydan haberi vardır. Günlük yaklaşık 15-20 araba şantiyeden asfalt almaktadır. Dolayısıyla araç başına 7 tonluk bir kamu zararı oluşmaktadır. Bu şekilde evrakta sahtecilik yapıp her kamyonda asfaltı 7 ton eksik gösteren İskenderun Belediye Başkanı ve belediye görevlileri ve bu eyleme iştirak eden şirket yetkililerinden şikâyetçiyim. Cezalandırılmalarını istiyorum”
MHP Grup Başkanı Yazar: “O Zihniyetle Devam!”
İskenderun’un menfaatine olan her hizmetin yanında olacaklarını belirten MHP Grup Başkanı Dr. Emir Selim Yazar ise, “2014 yılında hatasız kul olmaz deyip hatalarını kabul edip 2015 yılında da aynı zihniyette yönetim anlayışı devam etmektedir” diyerek doğru olmayan işlerin karşısında olacaklarını söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER