Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMHP’li Gül iddialı hedef 4 vekil

MHP’li Gül iddialı hedef 4 vekil

Partisinin İskenderun İlçe teşkilatı bayramlaşma töreninde konuşan MHP ikinci sıra Milletvekili adayı İbrahim Gül, 1 Kasım seçimlerinde Hatay hedeflerinin birinci parti olmak ve en az 4 milletvekilini meclise göndermek olduğuna işaret etti.

MHP İskenderun ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma programına Hatay 2. sıra Milletvekili adayı İbrahim Gül de katıldı. Tüm partililerle tek tek tokalaştı, bayramlarını kutladı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkezin üzerine düşen görevi yaparak, 1 Kasım genel seçimleri milletvekili aday sıralamasını yaptığını belirten MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Bundan sonra top bizde, siz seçmende. Biz ne kadar çalışırsak o kadar başarılı olacağız. Bugünden itibaren hiç durmayacağız, çalışacağız, İbrahim başkanı ve diğer arkadaşlarımızı Allah’ın izniyle milletvekili yapacağız” dedi.

Partililerin ve tüm halkın kurban bayramını kutladığını ifade eden MHP Hatay 2. sıra milletvekili adayı İbrahim Gül de, mutluluk ve huzur içinde herkese her sene bayram kutlama nasip etmesi temennisinde bulundu.

7 Haziran seçimlerinin sonrasında yaşanılanlara işaret eden MHP Milletvekili adayı İbrahim Gül “Ben inanıyorum ki bu seçimin öneminin farkına tüm insanlarımız 7 Haziran’dan geldiğimiz güne kadar anlamıştır. Çünkü 7 Hazirandan sonra sandıktan çıkan sonuçlardan hemen sonra bu ülkede yaşananlar ortadadır. Ülkenin güvenliğinin nasıl da bir pamuk ipliğine bağlı olduğu, hepimizin gözleri önüne iki ay içerisinde görülmüştür. Birileri düğmeye basmıştı, 117’ye yakın yiğidimiz bu süreç içerisinde şehit edildi. Neden, niçin şehit olmuştur? Kim iktidarlarının devam etmesi için bu şehitlerimizin gelmesine gönül rızası göstermiştir. Milletimiz bunun farkındadır, inanıyorum 1 Kasımda; bu şehitlerin gelmesinde sebep verenlere sandıkta gereken cezayı verecektir” diye konuştu.

Meclis aritmetiğinde bir milletvekilinin bile Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için ne kadar önemli olduğunu gösteren bir tablonun ortaya çıktığını vurgulayan MHP’li Gül “Bundan dolayıdır ki, bizler Türk Milliyetçileri o Mecliste çok daha güçlü olmamız gerekiyor. Meclis tablosuna baktığınız zaman terör örgütünün uzantısı bölücü bir parti, Türk Milliyetçileriyle aynı milletvekili sayısına erişmiş durumdadır. Bunun sorumlusu milletimiz değildir. Bunun suçlusu Türkiye’de yaşayan insanlarımız değildir. Bunun suçlusu yıllardır terör örgütünün beslenmesine, güçlenmesine, kendine çalışma zemini oluşturmasına meydan verenlerdir. Baktığınız zaman, geride bıraktığımız süreç içerisinde Devletin en yetkili ağızlarından bile ‘Terör örgütünün beslenmesi, büyümesi, semirmesi için, nasıl göz yumulduğunu kendilerin itiraflarından görmekteyiz. Bir devlet adamı, ‘terör örgütünün beslenmesini, silah depolanmasını gördük ama müdahale etmedik!’ diyorsa bu ihanetle eş değer sözdür. İşte bu ihanete çanak tutanlara, görmezden gelenlere ve ülke güvenliği deminde söylediğim gibi bir pamuk ipliğine bağlı olacak şekilde ülke güvenliğine kayıtsız kalanlara 1 Kasımda bir ders vermemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

1 Kasım’dan sonra Mecliste Türk Milliyetçilerinin ağırlığını koyabilecek sayıda mecliste olacağına inandığını sözlerine ekleyen MHP’li Gül şunları kaydetti: “Ya tek başına iktidar olacaktır, ya da iktidarın en önemli ortaklarından biri olacaktır. Ama bize düşen görev, demin söylediğimiz ana temeller üzerine bir aylık süreç içerisinde MHP’yi güçlendirmektir. İnsanlarımıza bunları anlatmaktır. İnsanlarımızı iktidar gücü, baskısıyla sandığa götürme çalışmalarının önüne set olmalıdır. Biz bunları başaracak güçteyiz. Biz bunları başaracak bilgi birikime sahibiz, biz bunların önüne geçecek enerjiyi kendimizde buluyoruz ve ben teşkilatıma inanıyor, güveniyorum. Geçmişte gösterdiği performansla İskenderun’da inşallah Milliyetçi Hareket Partisi birinci parti yapacaklar buranın sinerjisiyle Hatay’ın tamamına da bunu yayarak, Milliyetçi Hareket Partisini Hatay’da birinci parti yaparak ve en az 4 milletvekilini Meclise göndereceğine inanıyorum “

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER