Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMHP’li Gül “İktidar Dış Politikayı Değiştirmeli!”

MHP’li Gül “İktidar Dış Politikayı Değiştirmeli!”

Terörün her şeklinin her zaman lanetlediklerine dikkati çeken MHP’li İbrahim Gül Türkiye’de iktidarın dış politikasını biran önce değiştirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

MHP’nin 7 Haziran seçimlerinde Hatay Milletvekili Adayı olan İbrahim Gül, terörün kanlı yüzünü bir kez daha çok acı bir şekilde gösterdiğini söyledi.

Şehit düşen askerimiz ve patlamada ölen gençlerimizin ölümünün kendilerini derinden üzdüğünü kaydeden Gül, “Tüm ülkemize başsağlığı diyorum. Terörün kaynağı ne olursa olsun, emir veren yâda hedef kitle kim olursa olsun lanetlenmelidir, kınanmalıdır. Biz bu olayların yaşanacağını her fırsatta dile getirmiştik. Dış politikada izlenen yanlış yol ve maalesef terörle mücadelede verilen tavizler ülkemizi bu duruma düşürüyor diye belki defalarca söylemiştik. Bugün haklı olduğumuz ortaya çıktı. Çünkü Ortadoğu’daki bu yapının, kargaşa ve kaos ortamının bir gün Türkiye’ye sıçrayacağını hepimiz görüyoruz. Fakat bunu bir tek iktidar görmedi. Bunun içindir ki benim iktidara uyarım; iktidar dış politikasını biran önce değiştirmeli. Çözüm süreci adını verdikleri terörle mücadele politikaları iflas etmiştir. İktidar bunu artık görmelidir. Ülkemiz refaha biran önce kavuşturulmalıdır” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER