Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberMikro Kredi, Girişimcilere Güçlendirici Bir Deneyim Sağlıyor

Mikro Kredi, Girişimcilere Güçlendirici Bir Deneyim Sağlıyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Grameen Mikrofinans Programı (TGMP) Mikro Kredi Bölge Müdürü Gürcan Çalar ve Mikro Kredi almaya hak kazanan girişimci kadınları ağırladı.

Tosyalı, Mikro Kredi Alan Kadınları Kutladı

Başkan Tosyalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Mikro Kredi Desteği almaya hak kazanan girişimci bayanları tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum “ifadesini kaydetti.

Başkan Tosyalı, Mikro Kredi Almaya Hak Kazanan Kadınları Kutladı

Mikro finansın girişimci ve küçük işletmeler için sağlanan finansal hizmet olduğunu vurgulayan Türkiye Grameen Mikrofinans Programı (TGMP) Mikro Kredi Bölge Müdürü Gürcan Çalar,”Bu hizmete ihtiyaç duyanlara fırsat tanımak ve onların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için mikro finans güçlendirici bir deneyimdir. Bu imkan sayesinde hanımlar, gerek evlerinde gerekse iş yeri açmak sureti ile kendi ekonomilerine buna bağlı olarak bölge ekonomisine de katkı sağlıyorlar” ifadesini belirtti.

Mikrokredi kullanan bayanların her zaman yanında olduğunu ve desteklediğini kaydeden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ” İskenderun Belediyesi olarak özellikle kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durabilmeleri, hem aile hem de bölge ekonomisine katkı sağlamaları çok önemli. Bizlerde belediye olarak bayanlarımıza yönelik mesleki ve el becerilerini arttırabilecek kurslar açıyoruz. Bugün de girişimci bayanlarımızın ekonomik hayata, aile ekonomilerine katkı koymak adına yaptığı girişimler var. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER