Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Milletimizin hikayesinde hep iyiler kazanır"

“Milletimizin hikayesinde hep iyiler kazanır”


Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ve partinin İskenderun ilçe başkanı Bestami Bilgili kentte mahalle ve meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının bazılarına nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan Hatay Milletvekili Özel, sorunların el birliği ile çözüleceğini ifade etti. Kentin Azganlık ve karayılan mahallesi ile İSDEMİR sitesinde yöre sakinleriyle görüşen, Düğünyurdu mahallesinde yapımı devam eden 5 derslikli ilkokul inşaatında incelemede bulunan milletvekili Özel ve AKP heyeti, kenttesi Deniz Ticaret Odası, Ticaret ve Sanayi Odası ve MÜSİAD´ı da ziyaret etti. Bazı ziyaretlere Hatay eski milletvekili Mehmet Soydan ile 24 Haziran seçimlerine AKP adayı olarak katılan Abdulkerim Güven de katıldı.

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetimine yaptığı ziyarette meclis çalışmaları hakkında bilgi veren ve konuşan Hatay Milletvekili Özel, “Hatay ve bölgemiz için en büyük projelerimizden biri olan, hayati önem arz eden Amanos Tünel projesi de inşallah hayata geçirilecek. Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizi her alanda gelişmesi adına Hatay´a hizmet etme noktasında büyük çaba sarf edeceğiz” dedi. Türkiye´nin ekonomisini çökertmek isteyen şer odaklarının bulunduğunu ifade eden milletvekili Özel, “Her şeyin farkındayız. Bu süreçten Türkiye, milletimiz, ekonomimiz daha güçlenerek çıkacak, yeni ekonomi modelimiz başarılı olacak. Milletimizin hikayesinde hep iyiler kazanır” dedi. Türkiye üzerinden oynan oyunlar olduğunu belirtip, buna tepki gösteren MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, da şunları söyledi: “Son dönemde ülkemizin maruz kaldığı, hiçbir ekonomik kaide ile açıklanmayan etik dışı siyasi oyunları en ağır şekilde kınıyoruz. Çıktığımız uzun yolda, milli ekonomi modelimizi hedef alan tüm saldırılara karşı, sonucu ne olursa olsun devlet başkanımızın ve ekonomi yönetimimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu beyan ederiz. Bu ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz. Dik ve kararlı duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz. Zor zamanlarda kenetlenmeyi bilen halkımız, alt edilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterecektir. Bu hususta devletimize ve halkımıza güvenimiz tamdır. Türkiye´nin en geniş tabanlı sermaye kuruluşu olarak MÜSİAD, bu mücadelede üzerine düşen her ne varsa yapmaya hazırdır.”

Milletvekili Özel, Belen´de de esnaf ziyareti yaptı ve 24 Haziran´da partisinin Hatay milletvekili adayları ile Cumhurbaşkanlığı seçiminde verilen desteğe teşekkür etti. Bu ziyaretlere Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu da katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER