Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"İttifakı Milletimizle Yaptık"

“İttifakı Milletimizle Yaptık”


Saadet Partisi (SP) Payas seçim bürosu törenle açtı.

. Açılışa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Yıldız ile il ve ilçe yöneticileri de katıldı.
Seçimden seçime değil her zaman halkın arasında olduğunu ifade eden Baysal, “Aranızda olmaya da devam edeceğiz. İşte kadro işte fedakârlığın sonucunda oluşan ekip. Bizim partililerimiz fedakârdık yaptılar ortay her kesimi kucaklayacak meclis üyesi adaylarımız çıktı. Bu dönem üç hanım meclis üyesi adayımız var. Bugüne kadar hiçbir ankette ikinci olmadık. Sizden alacağımız güçle 31 Mart gecesi açık ara farkla birinci olacağız. Bazen algı yapıyorlar, bizi yok saymaya çalışıyorlar. Ankete koymadıkları oluyor. Bilin ki o anketler ikinciyi belirleyecek anketlerdir. Birileri ´paramla bu seçimi alırım´ diyormuş. Asıl gücün halkımız olduğunu anlamayanlara, borcu olan vatandaşların boşluğunda onlara satın alacaklarını düşünenlere Devlet Bahçelinin sözüyle seslenmek istiyorum; ´alın parayı vurun tokadı´. Bize çamur atmak için birileriyle ittifak yaptılar gibi algılar yapıyor. Bizler, gönlü bizden yana, dürüstlük yana, mağdur edilmiş herkesle ittifak yaptık. Hangi partiden olursa olsun mağdur olmuş hor görülmüş olan milletimizle yaptık” dedi.
SP GİK üyesi Çalışkan da 31 Mart seçimlerinin genel seçim değil yerel seçim olduğunu anımsattı ve “Genel seçim havasına sokup birilerinin resimleriyle seçimleri alacaklarını düşünüyorlar. Bu seçimde partilerde değil adayların ön planda olduğu seçimdir” değerlendirmesini yaptı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER