Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberMilletvekili Güzelmansur’dan Diyabetle Yaşam Derneği’ne ziyaret

Milletvekili Güzelmansur’dan Diyabetle Yaşam Derneği’ne ziyaret

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Diyabetle Yaşam Derneği Hatay Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Diyabetle Yaşam Derneği Hatay Şube Başkanı  Süleyman Neyman ziyarette bulunmasından dolayı Milletvekili Mehmet Güzelmansur’a teşekkür ederken,    “Hatay Vekilimiz Sayın Mehmet Güzelmansur’ a, Yönetim Kurulu Üyelerime ve Üyesi bulunduğum derneğimizin üyesi Hatay Psikologlar Derneği Başkanı  Psikolog Dr. Sayın  Gülşen Filazoğlu Çokluk’ a Çok çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Süleyman Neyman konuşmasının devamında şunları dile getirdi:

“Bu toplantıda Derneğimizin daha iyi ve daha yararlı hizmetlerde bulunması için halkımızın çoğuna yapılması gerekli olan Diyabet Eğitimi Faaliyetlerinde desteklerini istediğimiz sorunlarımızı ve isteklerimizi yakın ilgi ve samimiyetle dinleyen, Hatay halkımızla kaynaşan, ülkemiz halkının daha iyi yaşaması için karşılaşılan sorunların çözümüyle yapılması gereken hizmetleri dillendiren Hatay Milletvekili Sayın Mehmet Güzelmansur’ dan, Hatay Büyükşehir Belediyesi ilgili Muhterem Daire Başkanlarıyla işbirliği yapılmasında yardımcı olmasını, imkanlar el verirse Hiç bir karşılık beklemeden halkımızın diyabeti tanımasını, korunmasını, önlemesini, geciktirmesini, varsa durdurmasını, kan şekerinin organlara hasar vermeden vücuda zarar vermeden yaşamayı öğrenmesini, yaşam tarzlarını diyabete uyumlu dengeli, sağlıklı beslenme ve bilinçli egzersiz yaparak hareketli yaşamayı sağlayan Diyabette farkındalıkları artıran Derneğimizin hizmetini sürdürebileceği bir yer ve Ücretsiz Kan Şekeri Ölçüm Kulübesi tahsis etmesini istedik.  Hatay Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis etmesi halinde üyesi bulunduğum Hatay Psikologlar Derneği Başkanı Psikolog Sevgili Dr. Gülşen Filazoğlu ve Psikolog arkadaşlarının bu zorlu pandemiden etkilenen Hatay’ lı Vatandaşlarımıza   Karşılıksız hizmet vermek üzere Çocuk, Ergen ve Ailelere Yönelik Psikolojik İyi  Olma Hâlinin Desteklenmesi projesinin uygulamasında desteğini istedik.Yakın ilgisi ve hizmet aşkıyla her etkinlikte elinden gelebilecek her türlü desteğe hazır olduğunu belirtmesi bizi memnuniyetle onura etmiştir. Sayın vekilimize ve derneklerimize katkı sağlayabilecek herkese  Derneğimiz ve halkımız adına minnetle teşekkür ediyorum.”

Milletvekili Mehmet Güzelmansur’da ev sahipliklerin dolayı Başkan Süleyman Neyman ile Hatay Psikologlar Derneği Başkanı  Psikolog Dr. Gülşen Filazoğlu Çokluk’ a teşekkür ederek, her türlü desteği vereceğini söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER