Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberMilletvekilleri Yayman Ve Çelik Yayladağ da incelemelerde bulundular

Milletvekilleri Yayman Ve Çelik Yayladağ da incelemelerde bulundular

 

Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ile Av. Sabahat Özgürsoy Çelik Yayladağı İlçesi’ni ziyaret ederek Yayladağı’nda devam eden çalışmaları yerinde incelediler .


Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ile Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, ilk olarak Yayladağı Kaymakamı Tahir Yılmaz’ı kaymakamlık hizmet binasında ziya ret ettiler.

İLK ZİYARET KAYMAKAM YILMAZ’A

Yayladağı Kaymakamı Tahir Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek Yayladağı İlçesi’nde yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ile Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, da ha sonra yapımı devam eden Antakya-Yayladağı Karayolu üzerinde yapılan çalışmalar hakkında son bilgileri Kaymakam Yılmaz’dan aldılar.
YAYLADAĞI BELEDİYESİ ABA GÜREŞİ ALANI’NI DA İNCELEDİLER

Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın tarafından projelendirilerek yapımı 46 günde bitirilen ve kamuoyunda çevre dostu proje olarak anılan Yayladağı Belediyesi Aba Güreşi Alanı’nda incelemelerde bulunan Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ile Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, yapılan çalışmadan dolayı Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER