Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMİLLİ EĞİTİMDE 2023 VİZYONU START ALDI

MİLLİ EĞİTİMDE 2023 VİZYONU START ALDI

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023 Eğitim Vizyonu’nda yer alan ve tüm okullarda kurulması hedeflenen Tasarım ve Beceri Atölyelerine, ilimizde, Antakya ilçesi Gazi Ortaokulu’nda start verildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, 9 Mayıs Perşembe günü; Ahşap ve Metal Atölyesi, Drama Dil Eleştirel Düşünme Atölyesi, FETEM Atölyesi, Müzik Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Evde Yaşam Atölyesi, Salon Sporları Atölyesi, Yazılım ve Kodlama Atölyesi olmak üzere toplam 8 atölyenin açılışını yaptı. Hatay Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, tasarım ve beceri atölyelerinin ‘bilim, sanat, spor ve kültür’ alanlarında öğrencilerin gelişimini sağlayacağını, bu konuda daha önce yapılmış çalışmaları bulunduğunu, ilimiz genelinde yakın zamanda bu uygulamaların ve atölyelerin daha da yaygınlaşarak faaliyete geçeceğini, imkanlar dahilinde yapılacak çalışmalarda da her zaman öğretmenlerin ve öğrencilerin yanında olacağını ifade etti.
Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, yapılan çalışmaları beğendiğini açıklarken; yöneticilere, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER