Pazar, Haziran 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMİLLİ OLDULAR

MİLLİ OLDULAR


Türkiye’nin en iyi laser 4.7 ve Optimist sınıfındaki yelkencilerin mücadele ettiği yarışta İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübünün iki sporcusu başarısıyla milli takıma seçildi
Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2019 yılı Faaliyet Programı’nda yer alan “TYF Spor Toto Yıldızlar Kupası” yelken yarışları, 19 – 23 Mart 2019 tarihleri arasında, Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde İzmir’de gerçekleşti.
Türkiye’nin en iyi Laser 4.7 ve Optimist sınıfındaki yelkencilerin mücadele ettiği Yıldızlar Kupası yarışlarında İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü sporcusu İrem Sütlü Laser 4.7 sınıfında kızlar genel klasman Türkiye ikincisi, Optimist sınıfında Firdevs Yeğin Türkiye ikincisi olarak milli takıma girmeyi başardılar.
İrem Sütlü 18-24 Mayıs 2019 tarihinde Fransa’da yapılacak olan Laser 4.7 Avrupa şampiyonasına, Firdevs Yeğin ise 22-29 Haziran 2019 tarihinde Fransa’da yapılacak olan Optimist Avrupa şampiyonasına katılarak ülke ve İskenderun’u temsil edecek.
İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal Milli Takım seçme yarışlarının sonuncusu Spor Toto Yıldızlar kupasından da alınlarının akıyla çıktıklarını ifade ederek “Çok gururluyuz. Bizlere bu imkanı sağlayan başta Başkanımız ve yönetim kurulumuza, bizlerden desteğini esirgemeyen sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, İMEAK İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu ile yönetim kuruluna, sporcularıma, değerli ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER