Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiMilliyetçilerin oyları Kılıçdaroğlu'na

Milliyetçilerin oyları Kılıçdaroğlu’na

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile basın toplantısı düzenledi. Milliyetçiler Dayanışma Platformu adına konuşma yapan Okuyan, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nu destekleyeceklerini açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, Milliyetçiler Dayanışma Platformu olarak Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Okuyan şunları söyledi:

“Milliyetçi Dayanışma Platformu olarak bir değerlendirme yapılarak Anadolu’daki milliyetçilerle temas kurduk. 64 ildeki görüşmelerle bu kararı aldık. Arkadaşlar, morallerinin çok bozuk olduğu ve seçimde oy kullanmayacaklarını belirttiler. Artı eksi değerlendirmeleri bir kenara bırakıp ortak karar alalım dedik.”

“OĞAN’IN KARARI MİLLİYETÇİ CAMİADA İNFİAL YARATTI”

Okuyan Cumhur İttifakı’nın adayını destekleyen Sinan Oğan’a şu sözlerle tepki gösterdi:

Birinci turda ben ve benim gibi arkadaşların çoğu Sinan Oğan’a oy verdik. Ama Oğan’ın son hamlesi bizim camiada büyük bir infial yarattı. Biz ATA İttifakı’nın adayı olduğu için Sinan Oğan’a oy verdik. Ama o enterasan bir çizgide devam ediyor. Yolu açık olsun.

 

 

Okuyan’ın ardından konuşma yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise şunları söyledi:

Bu kadar seçimi. Türkiye göçmenistan mı olacak yoksa Türkiye olarak mı kalacak, bunu referandum olarak görüyoruz. Türk halkının, örtülü istilaya ‘hayır’ diyeceğini düşünüyoruz. Sadece istilaya ‘hayır’ demekle kalmayacaksınız. Terör örgütleriyle etkili stratejik uzun vadeli bir mücadelenin de yaşama geçirilmesine şahit olacaksınız. Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, hassasiyetlerini bu süreçte net bir şekilde ortaya koymuştur. Türk milletinin varlığını ve birliğini korumak için terörizmle de en etkili şekilde mücadele etmelidir. Zafer Partisi bunun güvencesidir. 13 milyon sığınmacının vatanlarına insan haklarına uygun ve Türk halkının menfaatlerinin korunduğu şekilde gönderilmesinin güvencesidir. Pazar günü yapılacak seçimde, Türk halkından oyunu Türkiye’yi geri almak ve göçmenistan olmasına izin vermeyecek şekilde kullanmasını rica ediyorum.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER