Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüMinik Eller Zeytin Kırdı

Minik Eller Zeytin Kırdı

Altınözü ilçesine bağlı Kansu Mahallesinde bulunan Kansu İlkokulu öğrencileri, minik elleriyle zeytin kırma etkinliği düzenledi.

Düzenlenen zeytin kırma etkinliğine Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Şube Müdürü Fuat Yarar, İlçe Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Semir Güzel, Kansu Mahalle Muhtarı Mehmet Akyol, Kansu İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Onur Esmergil, öğretmenler Fatma Zehra Eran ve Kifayet Sipahi ve minik öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Onur Esmergil, zeytin kıran elleriniz dert görmesin diyerek şu açıklamalarda bulundu: “Zeytin’in başkentinde yaşayıp, zeytin kırma etkinliği yapmazsak olmazdı. Etkinliğimize katılım gösteren İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Mehmet Güner beyefendi başta olmak üzere, şube müdürüm Sayın Fuat Yarar beyefendiye, İlçe İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Semir Güzey beyefendiye teşekkürü borç bilirim.

Etkinliği planlayıp, sorunsuz bir şekilde sonuçlandıran değerli öğretmenlerim Fatma Zehra Eran ve Kifayet Sipahi’ye ve minik elleriyle zeytin kıran çocuklarımıza minnettarız. Zeytin kıran elleriniz dert görmesin sevgili çocuklar.” Dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER