Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayMinik Kalplerden Kocaman Hareket

Minik Kalplerden Kocaman Hareket

Armutlu M.Kemal Akbay İlkokulunda öğrenciler, kumbaralarındaki harçlıklarını Nefes Bebek için bağışladı.

Defne ilçesinde, Nefes Bebek için özellikle Armutlu Mahalle Muhtarlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında, önceki gün Armutlu Mustafa Kemal Akbay İlkokulu’nda çok örnek olacak bir uygulama gerçekleşti.

Armutlu Mahallesi Muhtarı Cüneyt Öfkeli’nin başvurduğu Okul Müdürlüğü, insani amaçlı bu girişime onay verdi ve öğretmenler ile öğrencilerin gönüllü olarak kampanyaya katılmalarına yönelik bir ortam yarattı. Armutlu Mahallesi Muhtarı Cüneyt Öfkeli, mutlu olduğu bu duyarlılıkla ilgili şunları paylaştı:

Mustafa Kemal Akbay Okulumuzda duygu dolu anlar yaşandı. Duyarlı müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve melek yüzlü öğrencilerimiz, Nefes Bebeğimiz için etkinlikte bulunup, 2 adet kumbarayı para doldurma yarışına girdiler, Nefes’e şifa dilediler.

Müdürüm Hüseyin Sarıoğlu, kıymetli hocalarımız ve sınıfları; 2D Hüda Kırar, 2A Bilgen Deli, 2C Emine Çapar, 2B Dursun Soydan, 2F Yaşacan Yüce, 2E Ziya Altunay ve nur yüzlü öğrencilerimize çok çok teşekkür ediyorum. İyi günde, kötü günde beraberiz, öğrenci kardeşlerim.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER