Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunMinikler Muhteşem Gösteri Düzenledi

Minikler Muhteşem Gösteri Düzenledi

İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencileri, sahneledikleri yılsonu gösterisiyle velilerini hem duygulandırdı hem gururlandırdı.

İskenderun Belediye Kültür Sarayında yapılan yılsonu etkinliğine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Cumhuriyet Savcısı İsmail Güngör, İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Naciye Güneş, okul müdürleri, okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Yılsonu gösterisi, salon girişindeki resim sergisinin açılışıyla başladı. Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, öğretmen ve veliler, minik ellerin yıl boyunca kendi elleriyle yaptıkları eserleri ilgiyle izledi.

Ardından salona geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Okul Müdiresi Naciye Güneş’in konuşmasıyla devam etti. Çocukların büyük bir özveri ve emekle bu güne hazırlandıklarını kaydeden Güneş, kendilerinin de çocuklar kadar heyecanlı olduklarını söyledi. Güneş, katılım gösteren bütün velilere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından minikler, sınıf sınıf sahne aldılar. Altı sınıfın gösterisinin sahnelendiği programda, her sınıf farklı bir yörenin kıyafetleri ve müzikleriyle velilerine unutulmaz dakikalar yaşattılar. Birbirinden güzel koreografilerin sergilendiği gösteride, son olarak bu yıl mezun olacak öğrencilere belgeleri okul müdiresi,  müdür yardımcıları ve öğretmenler tarafından verildi.

İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu miniklerinin sergilediği büyük performans gösteri sonunda ayakta alkışlandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER