Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneMisbah Sanat Galerisi,Dünya Sanat Günü Dolayısıyla Eğitim Konferansı Düzenledi

Misbah Sanat Galerisi,Dünya Sanat Günü Dolayısıyla Eğitim Konferansı Düzenledi

Şahnaz Yılmaz’ın sahibi olduğu Misbah Sanat Galerisi tarafından, Dünya Sanat Günü nedeniyle Sanat Terapisi Eğitim Programı düzenlendi. Akdeniz Defne Evi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda, Prof. Dr. Azize Serap Tuncer’in oturum başkanlığında çeşitli paneller düzenledi.

Açılış konuşmasını ve ilk paneli gerçekleştiren Dr. Azize Serap Tuncer, sanatın ne olduğuna ve dünyaca ünlü sanatçıların eserlerine de değinerek, bu anlamlı etkinliğin planlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sanat terapisinin önemine değinen Şahnaz Yılmaz, Dünya Sanat Günü’ne özel böyle bir etkinlik düzenledikleri için mutlu olduklarını dile getirirken, sanat terapisi ile stresten uzaklaşmanın mümkün olduğunu ve travmatik olayların etkisinin azaldığını dile getirdi. Yılmaz, programın ilerleyen saatlerinde, sanat terapisinin uygulamalı olarak eğitimini gösterdi.

Dünya Sanat Günü Sanat Terapisi eğitim programında, sanat psikolojisine dair bir panel de yer aldı. Paneli, Psikolog Danışman Burcu Efe verdi.

Kadınların yoğunlukta olduğu etkinlikte; Şahnaz Yılmaz, Senem Kalaay, Nimet Özdemir, Yusuf Altunay, Gizem Güzel, Zuhal Bozkurt, Suat Kanatlı, Selvane Bakımcı ve Selva Güven, sanatçı olarak yer aldı. Ayriyeten Misbah Sanat Galerisi’nin çocuk sanatçıları Misbah Cihan Yılmaz, Derin Ayla Öndeş ve Ayperi Nur Altunay da yetenekleriyle sergiye gelenleri mest etti

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER