Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaFilm Sanat KitapMithat Kalaycıoğlu kitaplarını imzalayacak

Mithat Kalaycıoğlu kitaplarını imzalayacak

Hatay’ımızın yetiştirdiği değerler arasında yeralan Halkbilimci, Gazeteci-Yazar Mithat Kalaycıoğlu, ilimizde düzenlenecek imza ve söyleşi gününde kitaplarını imzalayacak.
Ansam Kültür Derneği ve Fotofilm Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Orontes 4. Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Halkbilimci, Gazeteci-Yazar Mithat Kalaycıoğlu, Cumartesi günü (bugün) 13.30-16.00 saatleri arasında Antakya Anemon Otel’de kitaplarını imzalayacak.
Festival; Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Ticaret odası, Antakya Ticaret Borsası, MKÜ ve ilçe belediyeler tarafından destekleniyor.
Yerli ve yabancı güncel sanatı izleyicilerle buluşturmayı amaçlayan, ArAntAkyA International Contemporary Art (çağdaş sanat sergileri), bu sene ilk kez gerçekleşiyor.
15 ülkeden 300 sanatçının katıldığı, 1000 eserin sergileneceği ArtAntAkyA International Contemporary Art kapsamında ülkemizin şair ve yazarları okurlarıyla buluşma şansı yakalayacaklar. İmza ve söyleşiler sabah saat: 10.00 dan akşam 20.00’ ye kadar sürecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER