Salı, Nisan 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaMobil Çorba İkram Aracı Hizmete Başladı

Mobil Çorba İkram Aracı Hizmete Başladı

Antakya Belediyesi gönül belediyeciliği hizmeti çerçevesinde mobil çorba ikram aracı ile ücretsiz çorba dağıtım hizmetine devam ediyor. 

Mobil Çorba İkram Aracı soğuk kış günlerinde gönülleri ısıtan hizmeti ile her gün farklı noktalarda vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor. Antakya Belediyesi bünyesinde bulunan konusunda uzman aşçılar tarafından hazırlanan sabah çorbası, mobil ikram aracı ile vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet sunuyor. 

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Mobil Çorba aracımız her gün farklı bir noktada olmak üzere, okul önlerinde, hastanelerde, çarşı bölgelerinde, semt pazarlarında, sanayi bölgelerinde, öğrencilerimize, hasta yakınlarımıza, esnafımıza ve dileyen tüm hemşerilerimize ücretsiz olarak ikramda bulunuyor. Yürütülen hizmet kapsamında mobil çorba ikram aracımız son olarak Uzun Çarşı girişinde esnafa çorba ikramında bulundu.” ifadeleri yer aldı.

Vatandaşlar bu güzel hizmetten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini ilettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER