Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayMoğollar ’Seçmen Köprüsü’ için söyleyecek

Moğollar ’Seçmen Köprüsü’ için söyleyecek

(TİP) Mersin, İstanbul, Adana ve Antalya’daki Hataylı depremzedelerin kendi
illerinde oy kullanabilmeleri için “Seçmen Köprüsü” adıyla bir kampanya başlattı

Kampanya kapsamında paylaşılan irtibat numaralarıyla hem oy kullanmak isteyen depremzedelerin hem de kampanyaya destek olmak isteyen yurttaşların TİP’e ulaşması hedefleniyor.
TİP Afet Çalışmaları Koordinatörü ve TİP Mersin 1. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Güneş, deprem öncesi Hatay’da yaşayan fakat deprem nedeniyle çevre illere göç etmek zorunda kalan yurttaşların oy kullanmaya gitmesi için TİP’in başlatığı kampanyayı tanıttı
Hatay’a seçmenlerin taşınması için TİP tarafından mayıs ayının başında başlatılan Seçmen Köprüsü kampanyasının 14 Mayıs’a kadar seçmenlerin Hatay’a ulaşmasını hedeflediğini söyleyen Hakan Güneş, bu kampanya ile Hatay’daki Antakya, Defne, Samandağ, Arsuz ve İskenderun ilçelerinde oy  kullanacak seçmenlerin Türkiye’nin farklı noktalarından bölgeye ulaşmasını sağlamaya çalıştıklarını


kaydetti.
Bu çerçevede özellikle Mersin’den, Adana’dan, Antalya’dan, İstanbul’dan otobüslerin kaldırılması çalışmalarının yürütüldüğünü aktaran Güneş, ¨Yurttaşların katkısıyla yaptığımız bu çalışmanın enkaz altında yurttaşı bırakan bu düzenden kurtulmak için çok önemli bir iş olduğunu düşünüyoruz¨ diyerek herkesi bu kampanyaya destek olmaya çağırdı.

MOĞOLLAR’DAN MERSİN’DE DAYANIŞMA KONSERİ

‘Seçmen Köprüsü: Hatay’a bir bilet’ kampanyası kapsamında Moğollar, Mersin’de dayanışma konseri verecek. 7 Mayıs Pazar günü Mersin Atatürk Parkı Amfi Tiyatro’da yapılacak olan ücretsiz halk konseri, hem Hataylı depremzedeleri hem de kampanyaya destek olmak isteyen yurttaşları bir araya getirmeyi hedefliyor.

SEÇMEN KÖPRÜSÜ KAMPANYASI İRTİBAT NUMARALARI

Adana için WhatsApp irtibat numarası: 0536 055 05 78
Antalya için WhatsApp irtibat numarası: 0507 809 45 91
İstanbul için WhatsApp irtibat numarası: 0533 817 96 88
Mersin için WhatsApp irtibat numarası: 0543 119 60 33

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER