Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberMüdür Güneş, “Amanos Dağlarında Terör Azaldı”

Müdür Güneş, “Amanos Dağlarında Terör Azaldı”

İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş , Vatan Partisi ilçe başkanı İbrahim Bedir, yöneticilerden Sadık Karakaş ve Beşir Baysoy’u ağırladı.

Müdür Güneş, “Amanos Dağlarında Terör Azaldı”

Siyasi partilerin, demokratik kitle örgütlerinin desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Güneş,  “Biz halkın mal, can güvenliğini sağlamak için devlet tarafından bu görev verilmiştir. Elbette bu görevimizi yerine getirmek için gece, gündüz halkın huzuru sağlamak için çalışıyoruz. “Halkın namusu bizden sorulur” ilkesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

400 Bin Nüfuslu Bir Alanda Görev Yapıyoruz

İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş  “Büyük bir ilçede görev yapmanın gereğini yapıyoruz. Bizim işimiz sadece İskenderun ilçe ile sınırlı değil, Erzin, Dörtyol, Payas, İskenderun, Arsuz ve Belen gibi geniş bir alan, en az 400 bin nüfuslu bir alanda emniyetimiz görev yapmaktadır.

Müdür Güneş, “Amanos Dağlarında Terör Azaldı”

Emniyet olarak biz geldiğimizden bu yana terör örgütlerine, uyuşturucu tacirlerine, mafya gibi halkı sindirmeye çalışan yapıların üzerine gidiyoruz. Bu kesimin yaptıklarına karşı halkı bilinçlendiriyor ve çocuklarımızı bunlara karşı korumaya çalışıyoruz.

Emniyet Müdürü olarak herkes beni güvenlik ile ilgili konularda arayabilir. Ben zaten bütün mahallelere gecenin bir saatinde dolaşıyorum. Yerimde oturmuyorum, İskenderun polisi, okul önlerinde internet kahvelerde kontrol yapıyorlar. Küçük yaşta çocukların uyuşturucudan uzak kalması için mücadelemizi sürdürüyoruz. Halktan rahatsız olanlar varsa biraz empati yapsınlar. Bu çocukların kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

Trafikte Ceza Yerine Uyarı Yaklaşımı

İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş  “Biz polislerimize görev yaparken, halka kaba davranmamaları ve trafikteki insanlarımıza yaklaşımı ceza yerine uyarı yapmalarını , zaman tanımalarını söylüyoruz.

İskenderun ve Amonos dağlarındaki terör askerimizin ve polisimizin dikkatli çalışmaları sonucu epeyce azalmıştır. Bu da bizi sevindiriyor.

Kısaca,bizim bu topraklardan başka vatanımız yoktur. Bu vatana sahip çıkacağız. Bunun bilinmesini istiyorum” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER