Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiMuharrem İnce Adaylıktan Çekildi!

Muharrem İnce Adaylıktan Çekildi!

Memleket Partisi Genel Başkanı Başkanı Muharrem İnce, kendisine yönelik kumpas iddialarına karşı Türkiye Cumhuriyeti devletinin “itibarını koruyamadığını” söyleyerek cumhurbaşkanı adaylığından çekildiği. Kendisine kurulan kumpasın arkasında “FETÖ ve PKK’nın olduğunu”, medyanın haber yapmadığını savunan İnce, muhalefeti de eleştirerek, “Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bize atacaklar” dedi.

İnce’nin adaylıktan çekildiğini açıklaması üzerine partililer, toplantıyı izleyen medya mensuplarına tepki gösterdi, bazı partilerin ağladıkları görüldü.

“Gereğini yaparım” demişti

Son olarak 9 Mayıs’ta Aydın’da miting düzenleyen İnce, “mide rahatsızlığı” gerekçesiyle mitinglerini iptal etmişti. Bir süredir sosyal medyada, malvarlığı ve özel hayatına ilişkin görüntüler olduğuna ilişkin paylaşımlar yapılan İnce’nin, muhalefet lehine çekilmesi yönünde paylaşımlar yapılıyordu.

Muharrem İnce, partisinin kendisini aday gösterme kararı aldığı 12 Mart’ta, gazetecilerin Millet İttifakı lehine çekilmesinin sözkonusu olup olmayacağı sorusuna, öncelikle adaylığının resmileşmesinin ardından, meydanların mitinglerin havasına bakacaklarını belirterek, “Olmuyorsa seçime 2 gün kala gereğini yaparız. Biz gereğini yaparız da başkaları da gereğini yaparlar mı acaba? Ben yaparım, biz memleket sevdalısı insanlarız” demişti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER