Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunMünazaranın galibi cumhuriyet lisesi

Münazaranın galibi cumhuriyet lisesi

 

.

Aşık Veysel’i anma yılı kapsamında Türkçe’nin arı dil olarak kullanılması ve bize özgü değerlerimizi yaşatmak amacıyla liseli gençler tartışıyor adlı proje kapsamında İskenderun’da da liseler arası münazara yarışması düzenlendi.

 

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Oğuz, Edebiyat Öğretmenleri Naciye Güneş, Saniye Tetik’in özverili çalışmaları münazara yarışmasında İskenderun İlçe birinciliğini getirdi.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Liseli Gençler Yarışıyor” Münazara Yarışması Finali Özel Başkent Okulları Konferans Salonunda yapıldı.
Münazara yarışmasını birinci olarak tamamlayan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri ödüllerini İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’ın elinden aldı.

Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, “Finale kalan her iki takımı ve yarışma boyunca mücadeleyi bırakmayan tüm takımlarda yer alan öğrencilerimizi, rehberlik eden öğretmenlerimizi ve desteklerini esirgemeyen okul idarelerimizi tebrik ediyoruz. Yarışmalarının adaletli bir şekilde sonuçlanmasında katkı sağlayan Jüri üyelerimize ve ev sahipliği için Özel Başkent Okullarına teşekkür ederiz. “ dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER