Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunMurat Kayış'tan Kenetlenme Mesajı

Murat Kayış’tan Kenetlenme Mesajı

İskenderun Özçelik-İş Sendikası Başkan Adayı Murat Kayış, sosyal medya hesabından işçilere bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda karşılıklı güven duygusundan bahseden ve kardeşlik çağrısı yapan Kayış, kenetlenme mesajı verdi.

Murat Kayış mesajında şunları söyledi:

Yarınlar bugünlerden iyi olacak diyorlar, pekala bu günler dünlerin yarınları değil miydiler? Sindirilmiş, onuru kırılmış, gururu incinmiş ve adına kararlar alınırken kendisine iş olsun diye sorulmuş emeğin aslanları sizleri yürekten saygıyla selamlıyor hürmetler sunuyorum.

İş yerlerinizde huzur barış ve kardeşlik içerisinde çalışmanız ve hür iradeyle kendinizi üretimden tutun kendi yöneticilerinizi seçme noktasına kadar demokratik bir yolculuk için kimlerin makam ve koltuk sevdalısı olmadığını açık yüreklilikle ve tüm Özçelik-İş çalışanının takdiriyle gösterdik.

Onurlu ve gururluyuz. Kendisini haklı olarak üretimin bir parçası olarak gören yiğit kardeşlerim verimlilik ve kalite ve rekabet gücünün sürdürülmesi gibi konularda işverenlerle hep birlikte çalışacağız. Çalışma hayatımızda oluşan yada oluşabilecek haklarımız ve hukukumuz için menfaat ve çıkar gözetmeden mezhebine memleketine dünya görüşüne bakmaksızın tüm çalışanlarımıza yüreğimizi ortaya koyup hizmetkârı olmak yolunda tereddüt etmeden hep birlikte yürüyoruz.

Sizlerin serzenişi, sizlerin duygu ve düşünceleri, sizlerin yarınlara kaygılı bakışı içerisinde Allah korkusu olan emeğin yiğitlerini duymamak sağırlık ve körlüğün ötesinde bir duruştur. Sevgili emekçi dostlarım duygularınızın ve düşüncelerinizin dili olmak gibi vebali büyük bir göreve icazetinizle talip olduk. Kimseyi kırmadan ötekileştirmeden tüm emekçilerin emekçisi olma gayretindeyiz. Mesnetsiz iftiralar basit koltuk sevdalılarının kullanacağı bir yoldur
Gün emekçi için,
Gün demokrasi için,
Gün onurlu Özçelik-İş işçisi için,
Gün ayrışmadan birlik için!
Yolunuz yolumdur dostlarım. Bu duygu düşünce ve özlemle beklenen günlere kazasız belasız ulaşmak temennisiyle hepinize sevgi saygı hürmetlerimi sunuyorum… ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER