Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolMustafa Dağlıoğlu Başvurusunu Yaptı

Mustafa Dağlıoğlu Başvurusunu Yaptı

CHP 28. Dönem Hatay Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu yapan genç ve dinamik hemşerimiz Mustafa Dağlıoğlu umut ve gelecek vadediyor.
İlk ve orta öğreniminin ardından 2007 yılında lise eğitimi esnasında sırasıyla Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nde, ilçesi Dörtyol’da ve ili Hatay’da seçimlerde en yüksek oyları alarak Demokrasi Eğitimi ve Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında Hatay ilini temsilen TBMM’de görevde bulunmuştur. İlk Kurşun ve çevre kanunları hakkındaki önergesi oy çokluğuyla kabul görmüştür.
İyi derecede İngilizce bilmekle birlikte İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden 2013 yılında mezun olmuştur. Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarının birinde Ekonomik Araştırmalar Bölümü’nde çalıştıktan sonra dünyanın en önemli dört büyük bağımsız denetim firmalarından birinde denetim müdürlüğüne kadar yükselmiştir. (2013-2018) Ardından Türkiye’nin en büyük holdinglerinden birinin Hollanda iştirakinde finansal kontrol müdürü olarak çalışmıştır (2019-2022). Ve son olarak Hollanda’nın en büyük kamu bankasında finans departmanında sermaye yeterliliği bölümünde çalışmıştır. (2022 -2023)
Uluslararası şirketlerde elde ettiği bu yüksek iş deneyimini Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında CHP’nin İkinci yüzyıla çağrı beyanında belirtilen Yeni Nesil Kalkınma Stratejisi ve Millet İttifakı Ortak Mutabakatlar Metninde yer belirtilen Finans Sektörü Politikaları ile eşleştirmektedir ve TBMM’de katma değer yaratacak milletvekili olacağına inanmaktadır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Onuncu Yıl Nutku’nda gençliğe hitaben ‘’…Millî kültürümüzü, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracağız..’’ görüşlerini misyon edinerek bizlere emanet bıraktığı ve şahsi meselesi olarak gördüğü medeniyetler beşiği HATAY’ımızı yeniden ayağa kaldırmak ve memleketine hizmet eden en genç vekil olabilmek için lise yıllarından bu yana içinde olmaktan büyük gurur duyduğu CHP’den Hatay Milletvekili Aday Adaylığını ilan etmiştir.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER